Happy camper!!

Har köpt 3 par skor, och skor är ju alltid trevligt. Inte för att jag behöver några egentligen, men men.. Jag och Tessan har varit en sväng på stan och även en sväng ut på skopunkten. Köpte även en kjol inne på gina.. Tessan handlade en del hon med.

Ikväll är det kakans 50 års partaj, sen bli det nog Olles med Tessan och eventuellt Jenny om vi får med oss fröken Löwenberg.. Återstår att se.. ;P Jag och Tessan ska även röka lite (vatten)pipa. =P En liten girls night out.. Bara sitta och snacka en massa minnen och massa annat strunt..

Min orkideé är på väg att börja blomma snart tro jag. Det gillar vi.

Igår såg jag The Happening, lite små mysko film men helt okej.. Men hade en bra kväll ändå, hade lite annat för mig också.. =P Somnade runt 3 tiden i natt/morse..

Börjar bli dags att styra stegen mot duschen, funderar på om jag ska försöka mig på att locka håret. Men får se hur det bli med den saken. Först måste Grisprinssessan ut.


Gårdagen

Moderkakan fyllde 50 år, så grattis till henne. Telefonen gick varm dagen lång, alla ringde och gratta henne. Hon har även fått en hel del blommor, så fint så. =) Så var ner på stan och handlade present igår, finns en andledning varför jag va ut samma dag hon fyllde år. Skulle nämnligen köpa blommor från pappa och Anna, då vill man ju köpa samma dag. Vill inte ha dom i garderoben eller nått över natten ju. =P "Champangen" (läs mousserande vin) korkades upp ganska tidigt. Så hon var ganska spritmarinerad mot kvällens slut. Fick mig ett glas jag med. Och en chokladdopppad jordgubbe, mums.. Smakade faktiskt helt okej för att vara den här tiden.

Även jag hade en riktigt bra kväll. Tittade på filmen Unrest, helt okej film. Men nu var det ju inte filmen som var kvällens höjdpunkt...
Får se vad som händer idag då, är ju som sagt "bokad". =P

Tänkte ta en långprommis med Smilson, är ju så härligt väder. Soool =)

Här sitter jag och gör ingenting...

Ska väl ner på stan inom en snar framtid och köpa present åt moderkakan som fyller år imorrn.
Först ska jag väl få i mig nån slags frukost.. Skönt att det är onsdag idag, då är det inte så långt till fredag. Hehehe..

Ikväll ska jag som sagt på hockey med Tessan, igår åt vi semlor.. Va riktigt gott, men guuuuud vad mätt jag blev. Paltkoma nr 2 den dagen typ.. Hehehe..

Today

Blev en sen lunch med Tessan på baguetterian.. Mumma!! Blev en sallad med kyckling och fetaost.. Blev mätt, paltkoma.. Hahah.. Sen vandrade vi bort på polisstationen och hämtade mitt pass, snyggaste bilden. Ser inte glad ut för fem öre. Men men, man bli aldrig bra på såna kort.

Köpte även en blus eller vad man ska kalla det för.. Fin är den iaf. =)
This one it is !

Ikväll ska jag och Tessan mula semlor.. =) Är ju fettisdagen idag.. Så vi ska köpa semlebullar, mandelmassa och grädde.. Mumma!!

Today

Jag och Tessan har spanat lite i gamla skolkataloger. Hehe =) Det var naajs.. Sen kom mamma och hämtade mig när hon skulle hem från jobbet, så då va vi på apoteket för att hon skulle köpa Zyx.. Och det fanns..

Sen hem och slängde i mig lite mat, sen var jag och Tessan och tittade på Valkyria. Tyckte den var bra..

På onsdag har Tessan bokat mig, hehe.. Ska och kolla på Sundsvalls sista match. På torsdag fyller mothercake 50 år!
Även bokad på fredag, men inte utav Tessan.. Hehe.. ;P

Sen ska kakan ha 50 års partej på lördag. Så veckan är ganska fullspäckad.. hehe..

Släktdrag..

De eviga dilemmat om kläder.. Vad man ska ha på sig, byta kläder 17 ggr.. Och ändå är man inte nöjd och tar det som man tog på sig först. Tack för den färdigheten pappsen.. Hahaha.. =P

Så även idag så uppstod detta fenomen, byt vet inte hur många ggr. Och det slutade med att det jag tog på mig först åkte på till sist.. Men varför detta dilemma idag, på en söndag.. =P

Well well..

Ska ta och damma lite inne på mitt rum tror jag, såg att hyllan ovanför sängen var lite dammig. Ska nog bädda sängen och trixa lite även.. Ska ta och klä på mig, har duschat och sånt. Hungern börjat att pocka på, så blir väl lite mat om en stund även.

Lite mer bilder från i fredags :

          På O'Learys =)

En bild säger mer än tusen ord, så jag låter bilderna tala för sig.. =P

Skönt..

Termometern visar -2.. Perfekt väder för en ordentlig promenad, synd att inte solen skiner.

 Såhär gick vi =)

Söndag idag då, inte roligaste dagen på veckan. För då är det ju måndag imorrn. Måndag är inte min favorit dag, fredag är nog det. Börjar på helgen, fast lördag är en bra dag det med..

Igår kom morbror + respektiver, mormor var ju inte med.. Vi åt, tittade på melodifestivalen och så. Sen åkte dom hem, då kollade jag klart på en film jag somnade ifrån för nån dag sen. Journey to the center of the earth.. Tyckte den var bra. Sen kollade jag på en film som hette Otis innan jag somnade. En skräck/komedi, ganska dålig men ändå underhållande på något sätt.. Hahah.. =P


Yeeech!!

Fint litet inlägg det blev igår, haha.. Duktigt av mig att lyckas skriva ett någorlunda sammanhängande inlägg i det tillståndet. Var väl inte jättefull men tillräckligt iaf =P

Aveny hade inte öppet igår, hmm whyy?? Så vi knatade ner till O'learys och var där. Var hemma klockan 3, sköönt.. =) Har mått prima skinka idag, drack vatten när jag kom hem.. Först var jag ut en sväng med Smilla. Hon fick strips som jag varit snäll och sparat åt henne från vårat besök på Max.. Happy dog =)

Vid 14 tiden kom morbror + fru, trodde att grandmother skulle med. Men var nog jag som missuppfattat.. =( Men men, bli kanske en sväng dit i påsk med sis.. Hope soo!
Nu ska jag vara lite social..


Kastrull...

Jag är inte smidig fö 5öre.. Slagit i badkaret så det ekar, sänggaveln, slamrat i kökskåpen...

Jennie heter jag, smidigast i världen.. Funderar på om det är en ny matta i badrummet, känner inte igen den..  Hmm.. Borde jag?? =/ Hahaha..
Druckit Tequila ikväll..   Helt fantastiskt att jag fortfarande kan stava, även om det tar lite tid.. Haha..

Haft en rolig kväll iaf =) Nu är det vatten som gäller.. Vill ju vara fräsch imorrn när folket dyker upp..

Kvällens sista:


Partej..

Ikväll blir det väl typ fest då, först hem till Tessan sen ska vi vidare till Jenny. Sitter och dricker en Spendrups Bright grej. Smaka okej.. Väntar på min mat, baugette med salami, tomat, ost och mozarella. Mumma!!



Ska platta håret lite och sen slänga på mig något snyggare. Sen är jag ready to go. =) Får se vart denna kväll bär, hahaha.. Eller hur Tessan ;P Batterierna i kamerorna är laddade, men endast den lilla får hänga med. Plus nya väskan hade jag tänkt.. =)

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie* =D

Pyjamas..

Haha, de är faktiskt så illa att jag nyss drog på mig pyjamasbyxor och t-shirt. Duschade sen orka jag inte klä på mig riktiga kläder igen. Så de fick bli pyjamasbyxorna =P Fast det har ju inte stoppat mig för att gå ut tidigare, bruka rasta hunden i dom. Gråa med vita hjärtan, men de är väl gulligt?

Igår va jag hos pappsen och åt middag, sov där tills idag. Så jag fick kliva upp tidigt. =P

Idag har vi filmat lite till pilotavsnittet av Linje 2, dock ville inte min kamera vara med. Hoppas bara att det är jag som glömt ladda batteriet, annars grinar jag.

Har inte så mycket att skriva känner jag, det var det där med motivationen.. Måste bli bättre på att ta lite kort, det livar upp lite och blir roligare inlägg.

Pass

Idag har jag och Tessan varit på besök på polisstationen och gjort ett pass till mig. Så om ca 5 arbetsdagar kommer jag ha det i min hand, men vi är lite fundersamma om vi ska skjuta upp resan till april. Ha ingen bil med dubbfria däck.
Sen ska jag och Tessan kanske ta en liten semestertripp till Fuerteventura ;) Hehe...

Köpte även en väska idag, hittade en jättesöt på cubus som jag gillade. =) Och ett linne.

Va även in på apoteket och köpte lite saker, ansiktsrengöring. Hoppas dom funkar bra.

Såg Stauffenberg med Tessan, orginalfilmen av Valkyria. Den tyska versionen.  Jag personligen tyckte att den var bra, intressant film. Är fascinerad av andra världskriget, egentligen historia i största allmänhet.. Mytologi tycker jag är intressan det med. Men det hör inte hit, men både jag och Tessan har fått nojja på andra världskriget. Men det är en intressant del i Tysklands historia, även fast Hitler var en stor idiot.

Svart som natten

Har färgat håret svart, and I like it!! =)

Har kollat på Alvin and the chipmunks, jättesöt film.

Imorgon ska jag göra ett pass, måste ha det inför den kommande Tysklandsresan. Läääängtar!!!! =)

Dumma lilla hund. Del 2

Imorse kl8 var det någon som spydde upp lite rester från min stackars försvarets. Den där grejen som själva stiftet med salva sitter på hade hon glufsat sig, plus att lite av etiketten dök upp.

Måste på apoteket och köpa mig en ny då.. Min läppar kommer torka ihop..

Tror att jag kan ha åkt på en bihåleinflammation, hope not.. Dock känns det lite lite bättre idag, sköljde näsan med saltlösning igår. Inte den trevligaste upplevelsen jag varit med om, men det ska hjälpa och det gjorde det ju en aning också. Så ska väl fortsätta med det då, så får man se.. Nu ska jag klä på mig och så, ska hämta tv idag. Men först handla lite..

Dumma lilla hund

Smilla har ätit upp min försvarets hudsalva medans vi var på ICA och hämtade mitt paket med böcker. Ha köpt twilight böckerna, på svenska dock. Orkar inte läsa dom på engelska..

Dumma dumma dumma lilla hund!!

 Var även den rosa fina versionen..

 Smilla versionen


Plattångat

Nu ha jag prövat plattången, den funkar bra. Prövade göra en liten provlock också, det gick bra =) Men nu nöjde jag mig med att bara platta det, har värmeskydd för platt hår, ska nog köpa ett för curls också. Om det nu spelar någon roll, men man vet ju aldrig =P

Fredag den 13:e..

Även fast jag sovit så syns det att mitt hår blev lockat igår, håller bättre än vad det gjorde sist =P
Beror nog på grejset jag fick i håret =)

Idag har jag planerat att inte göra så mycket alls, mår fortfarande inte riktigt bra. Ska dricka Mango Fanta och glo på film sen.

Nyklippt


Så skönt =) Och vad fint det blev.. Hon gjorde även lockar på mig när hon var klar, och dom håller än (mer eller mindre). Måste nog köpa grejset hon hade i håret på mig, för det funkar ju tydligen superbra på mitt hår. Gör så att lockarna inte försvinner på 3 röda, hon lockade med plattång btw.



Har inte hunnit pröva min plattång än, men ska ta och göra det. Köpte även en vattenpipa när jag ändå var på stan, så nu kan vi röka som fan Tessan ;) Köpte en svart, tyckte de var coolt =P

Nu ska jag sova, mår dåligt.. Ingen rolig förkylning, blir illamående lite titt som tätt.. =(
Var tvungen att sova en stund när jag kom hem från stan, mådde apa..


Yeeesh!

Imorgon ska jag till frisören, håret har växt så mycket sen jag klippte det sist. Ska även färga det imorrn, men det gör jag hemma.
Ska kanske köpa en tv också, hittat en till bra pris på Blocket. Bli dock en såkallad tjock tv, men det duger så länge åt lilla mig. =) Har s-video ingång så jag kan koppla datorn till den, så behöver inte köpa nån dvd. That's peeerfekt ;P

Kasst!!

Jag mår bara sämre och sämre känner jag, orkar inte åka till skolan och göra labrationen.. Fuuuck!! Känner mig helt knäckt, helt slut.. Blää blää.. Ska gräva ner mig och kanske dyker upp om en vecka eller två..

 Bli nog sängen och film idag, mys med denna lilla fröken.

What the f!!

Täppt i näsan och huvudet känns alldeles sådär tungt som det brukar kunna göra när man är förkyld.. Orkar ju inte med en förkylning till, det har jag inte tid med. Ska hoppa in i duschen, sen ska jag nog ta och pröva min nya plattåg lite grann. Måste ju se om det var en bra köp eller inte =P

Följde iaf med en liten förvaringsväska till den.. De är ju nice =P

Shoppat loss..

Jag och mothercake var på IKEA, köpte den stora lampan nu.. Den vita Knubbig.. Så nu har jag båda brevid varandra. Var även på media markt och inhandlade en plattång.En remington, tycker den verkar bra. Så får se sen när jag prövar den, köpte även något värmeskydd när vi åkte och handlade mat. Har nu köpt mat för hela månaden tror jag =P Eller inte alls..
Var även på arken en sväng och handlade mat åt Grisprinssessan..
Så idag har man gjort av med pengar =P


Jippie!!!!!

Imorgon kommer pengarna från CSN att finnas på mitt konto. Haha, dumt att skriva inte en dag för sent. För det är typ 2 veckor för sent. Men bättre sent än aldrig..

Inge roligt väder ute, kräksnöar ju. Jag som hade tänkt ta med mig Grisprinsessan och åka och hälsa på farmor. Men nu känns det inte speciellt lockande. Var ute med henne förut och både hunden och jag blev översnöade på 2 minuter.

Vilken dag.. Och gårdagens bravader.. =P

Anlände till Tessan runt 20 snåret igår, korkade upp första vinflaskan.. Sen när vi druckit ur den så öppnades nästa, 3 vinflaskor rann ner ganska snabbt. Rökte även vattenpipa och fröken Sandberg lyckades bränna sig på kolet.
Sen runt 12-1(??) så åkte vi till Bergsåker, fast först ett stopp i Granloholm och hämtade ytterligare en flaska vin och även en halv flaska Minttu.. Tessan hade med sig nån likör eller vad det var också..
Kan tala om att jag va ganska så onykter, Tessan lika så.

Vid 3-4(??) tiden blev vi hämtade..

När jag vaknade idag så mådde jag inte direkt bra, och så jag somnade om och sov till klockan 14 ungefär. Var fortfarande inte människa då, men efter en kall dusch och lite vatten så började jag sakta må lite bättre..
Sen när Jenny dök upp så var jag inte speciellt pigg, men runt 18 tiden åkte vi på City Gross och inhandlade lite chips och ramlösa. Och lite välbehövlig mat i form av strips från Frasses.. Efter det så mådde jag riktigt bra, eller de blev mycket bättre redan när vi gick ut till bilen. Frisk luft gör susen ;)

Lyckades ju även sätta mig i en snödriva, efter att blivit avsläppt här så skulle jag pallra mig in. Då halkar jag till och hamnar i en snödriva, blev rätt blöt i rumpan då. Inte alls skönt, sen när jag kom innanför dörren så gick jag upp in i mitt rum. Slet av mig kläderna och kröp ner under täcket och somnade på 3 röda..

Ibland har man nog huvudet under armen och tänker inte längre än näsan räcker.. När spriten går in går vettet ut =P Men kan tillägga att jag hade en rolig kväll =)


Happy =)

Nu ha jag fått brev från CSN, nu är allting ordnat. Så då lär jag få mina pengar inom dom närmaste dagarna hoppas jag på.
Vaknade runt 9 imorse, pigg som en mört =P

Jag och Bettan glodde på Grudge 3 igår, den va inte speciellt skrämmande. Men uppföljarna blir ju aldrig speciellt bra..

Fuuuuuuuck...

Jag tog bort alla säsonger och alla avsnitt av How I met your mother!!
Klant jag!!

Morr morr..

Nu ha jag pratat med en människa på CSN, dom kan aldrig ge en svar på något. Det enda man får höra är jag vet inte, det kan jag tyvärr inte svara på. Nehe, hur ska jag då fan veta..
Förstår dom inte att man inte kan sitta och vänta hur länge som helst, hade jag tur kanske skulle dom hinna titta på det idag. Hon jag pratade med kunde titta på det och se att det såg okej ut, men endå måste nån pajas i Lund också titta på det. Men det är väl bara att titta på det, se att allting stämmer och godkänna. Det borde inte ta lång stund.
Känner att humöret verkligen inte är på topp, börjar bli lite smått galen. Men det är väl de dom vill, för när man sitter i telefonkön och väntar på sin tur får man höra med säkert 3-4 sek mellanrum : Tack för att du väntar. Tack för att du väntar. Tack för att du väntar. Men vad fan, har jag något annat val eller?
Och det är ingen trevlig röst, det är en röst som man irriterar sig på.

Morr, grrr, gaaaah!

Skööönt

Nu har jag och Smilla varit ute på en riktigt vinterpromenad. Har nästan varit ute i en timme, 50 min iaf. Härligt..
Har bara varit ut på korta mini promenader nu senaste dagarna, en lat matte och kallt ute. Men idag tog jag mig i kragen och gick en längre, i skogen dessutom så att Smillfisen fick springa lite lös.
När jag kom till skogen så ångrade jag mig lite att jag inte tog kameran med mig, det var så härligt med all snö. Tog bilder med mobilen men det blir ju inte riktigt samma sak.

Få traska dit nån fler dag, imorgon kanske =) Ska fan i mig ut och gå långa promenader varje dag nu, minst 45 min.

Är ju så skönt när man väl kommer ut, gäller bara att maska ut sig också.

 

Jag och moderkakan ska se Benjamin Buttons tonight!! Eller ja, 1730..

En ny till samlingen =)

 

Börjar bli några klänningar nu. Från att typ aldrig haft klänning till att ha blivit värsta freaket. =P

Men nu måste vi ut nån helg girls! Ha ju en massa nya outfits som jag måste använda.

Jag och Tessan har varit och sprungit runt på stan, hon skulle hitta ett par baggy jeans. Vilket hon gjorde. Och jag var och prövade klänningen jag spanat in, och slog till. Köpte även t-shirt för 49:- en lila med silver text där det står sweet rebel. That's me =P Hehehe..

Fick tag på CSN idag, vilket soppa. Skickade in intyget från ams igår, för det skulle vara inne hos dom idag. Men det kan dröja 4-5 veckor innan dom ens behandlar ärendet. Ska ringa imorrn, i övermorgon och varenda dag om det ska behövs. Enda tills som har ordnat allting med pappret, dom ska vara så less på mig att dom skyndar sig med eld i baken. Så ett stort blä på dom.

Fick min fysik b bok idag, men hur fan ska jag kunna betala den då? Går inge vidare, neeej..

Wiiie..

Blev en skrivare, en Canon PIXMA MP190. Funkar bra =) Köpte den på SIBA..

 Så vill jag se ut nu också! Dags å börja träna! Nån som vill hänga på? Snart 9 år sen =P