Jobba jobba jooooobba !!

Skulle kunna somna nu på fläcken, men nee det går inte. Vill bara hem och dra täcket över huvudet och sova en stund, skulle vara så himla skönt just nu känner jag. Men förhoppningsvis kan jag gå hem tidigare än vanligt då det kommer två nu på morgonen. Hoppas, skulle vara så himla skönt. Kan jag gå vid 7 så är jag hemma 8, 2 timmar tidigare än vanligt. Hur skönt är inte det ? =)

På onsdag är det lön, känns förjävla bra kan jag tala om. Använde dom sista kronorna på kontot igår för att betala lite räkningar. På torsdag är det jobb 7-13 som gäller, sen blir det hem och packa ihop hund och sen bege sig uppöver/inåt landet. Kommer hem igen på lördag.

Nästa vecka är det jobb som gäller, mån-tis 14-21.30 och sen en natthelg. 3 nätter i rad. Iofs har jag ons-tors lediga. =)


Resten av veckan som varit.

Torsdag så jobbade jag natten mot fredag, sen har jag jobbat hela helgen. Så det är vad som hänt denna vecka, jobba jobba jobba. Har inte gjort nått annat än att jobba, har inte hunnit med det. När jag kom hem efter jobbet så dog jag i soffan innan det var dags att sova. Bada Smilla har jag dock gjort, hon luktade typ gammal äcklig tant. Inte så fräscht.

Onsday

Idag har jag gjort det jag är bäst på, sovit bort ytterligare massa tid av mitt liv. Sover alldeles för mycket =P
Sen har jag varit på Birsta med pappa och Algot, hann även trycka en fika där. Brie/salamimacka och varm choklad med grädde, mums ! Fyndade även ett linne och en tröja på Gina Tricot 49:- st. Som hittat. =)
Sen har jag och pappa varit på Biteline och käkat tacobuffé, och sen var vi på bio. Så har haft en heldag med pappsen idag. =D

Ska försöka hålla mig vaken en stund till, så det inte blir så jobbigt att jobba natt. Ska slå på nån film och glo på en stund.

Äntligen riktiga vinterskor =D

Slog till och köpte ett par ordentliga kängor idag, dom hade kostat 899:- men så var det halva priset på dom. Som hittat. Svarta skinn med bruna och silvriga detaljer, fodrade med fluff. Skoterkängorna är så klumpiga att gå i. Så nu har jag köpt både vinterjacka och kängor, tur man fick pengar av mormor i julklapp =) Bara nya täckbyxor som ska inhandlas, då mina är rätt dåliga. Varm är dom, men inte så mkt mer. Inga muddar ner till, så ska man pulsa i snön så får man snö till knäna innanför täckisarna typ =P

Balder har varit risig i kistan idag, vi var borta i ca 4 timmar. Var ut precis innan vi åkte med dom, sen när vi kommer hem är det en "liten" vovve som haft bajsfest under tiden. Senare på kvällen så spyr han även, så hoppas han inte fått magsjuka. Men han är pigg i övrigt. Så får se imorgon hur dagsformen är på honom, men förhoppningsvis så är det bara något han stoppat i sig. Expert på att mumsa i sig diverse delikatesser utomhus.

Skulle egentligen till pappa imorrn, men hoppar det. Då magsjuka cirkulerar hemma hos dom. Så nej tack, ligga och krama toaletten några dagar har jag absolut inte tid med. Så får se vad man hitta på istället, blir en lång prommis imorgon iaf. Måste inviga skorna. =)

Yey =)

Lite mer än 4 veckor framåt så kommer jag vikarierar för en som ska vara tjänstledig. Känns så himla skönt att veta vad man ska göra framöver, lättare att planera in saker då man vet exakt hur man kommer att jobba.

Jobbat natt hela helgen har man gjort också, sovit lite mellan nätterna. Så inatt slog jag på stort och sov i 12 timmar, vad det nu ska vara bra för. Somnade 2 och vaknade lagomt till kl 14. Haha, får se hur det går att somna ikväll. Hoppas på att det går bra, då det väntar jobb imorrn. Dock ska jag jobba eftermiddag/kväll så det känns ganska lugnt. Hinner nog sova några timmar iaf, måste ta och skaffa mig en ordentlig väckarklocka. Bara mobilen håller inte riktigt.

Om man kanske skulle försöka peta i sig nått till middag. =)


Happy happy happy

Det är så skönt att för engångs skull känna sig riktigt glad och tillfreds med livet. Mumsade i oss äggröra och bacon till frukost/lunch. Perfekt frukost, för det står man sig på länge. Tänkte ge mig ut på en runda med hundarna, men vet inte om jag har så stor lust att sticka ut näsan nån längre bit. -20 visar termometern och jag har ingen ordentlig vinterjacka. Måste ta och införskaffa mig en, så man slipper frysa.

Sitter och väntar på att det ska bli lite varmare härinne, just nu visar temperaturen ungefär 17,5. Men det blir snabbt varmare. Tur jag har mina dunisar på fötterna =)

Ska ta och dammsuga bort lite hår om en stund, vovvarna hårar och katten hårar. Katterna mår prima skinka iaf, tog en omgång med kammen på Aslan så nu är han festfin den lilla filuren. Var några tovor i fluffet men inte många alls =D Dock så hittade jag inte borsten, men ska leta lite så dyker den nog upp den med.

Ska slänga ihop en köttfärssås sen, som jag dock får avnjuta ensam då Andreas är på jobbet. Han fick med sig älggrytan vi åt igår, den blev supergod. Köttet blev perfekt så himla mört och smälte nästan i munnen. Nam nam.. =)