Sista april !

På tisdag ska jag och prata med hon jag ringde idag, så få vi väl se sen då. Om det blir jobb eller inte, men det lät ju lovande. Kanske man har ett sommarjobb då, sommaren är räddad =D Men ska inte ropa hej innan jag kommit över ån. Hehe...

Prövade på att försöka locka håret på mig själv, gick inget vidare. Så blir till att platta skiten iställe.

Tänkte lägga in lite bilder från gårdagens mathämtning, glassätning och hamnspaning.
   

Tänkte lägga upp den andra glassbilden, men den är lite för porrig för denna blogg.. Hahahaha

 En sån här grillhink har jag införskaffat =D

Sooooooooooooooooooooooooooommar !

Ska fortsätta att göra mig i ordning så jag blir klar någon gång.

Wtf !

Jag färgade håret för 13 dagar sen, nu ha jag en utväxt på ca ½cm.. Less man blir då.. Känns ju drygt att behöva färga håret varannan vecka. Måste verkligen klippa mig oxå, ha växt hur mkt som helst nu..

Fortfarande förkyld. Men det går nog över, annars skiter jag i det. För på torsdag är det paaarty!!! =P

Yeah !

Idag ska jag hämta min telefon, fick sms i fredags om att den var klar. Men seg som man är kommer man ju inte iväg tidigare. Men idag ska jag hämta den. =)

En annan mindre bra sak är att jag är sjuk, ont i halsen och hostar. Men det går nog över snabbt hoppas jag. Som vanligt har jag inte riktigt tid att vara sjuk. Haha.. =P

Vilken helg..

Började då i natten mot fredag. Lite smsande, sen har man två pojkar påväg hit. En tvåbenting och en fyrbenting. Smilla har väl varit mindre nöjd över att behöva dela tillvaron med en annan hund i helgen, hon är ju inte speciellt social av sig.. Så i fredags blev det utgång hamnade på daltons, även mamma va med ut hon. Sen igår blev det daltons igen, sen irish och o'learys. Idag har vi bara legat och slöat.

Mer än så få ni inte veta =P

Impulsiv..

Näe vadå, inte ett dugg.. Hahaha..
Blir nog bra det här ska ni se. Jag klagar iaf inte.. ;-P

Packa packa..

Det här med packningen går sakta men säkert framåt, tror att i stort sett allting är packat nu.
Ska ta bussen 1515 härifrån, sen 16 från Sollefteå så är jag hemma vid 1810 tiden. Så har tänkt gå genom rum för rum, låda för låda osv. Bara för att kolla så att det inte är någonting som ligger och gömmer sig någonstans.

En sparvhök kraschade in i altandörren och dog igår.

Soligt ute, men jag är inne och packar.. Stor suck..


Uuuh internet här är så segt, tar hur länge som helst att ladda upp en bild.. Stor suck igen.. Haha.. 


Seg..

Som bara den är jag, som vanligt iofs. Hmm, tror de är nått fel på mig. Dricker som en häst och har ständigt ont i huvudet. Men men..

Haha ha suttit och funderat på om man ska satsa på en karriär som bordellmamma eller starta escortfirma, blev så inspirerad från vårat besök på horgatan igår kväll. Hahaha.. Dvs Jenny ville gå till Sjögatan och spana efter horor, tyvärr var det inte speciellt lyckat. Men en eventuell köpare kan vi ha sett, såg en karl i bil som såg lite suspekt ut. Haha.. Vi var även till hamnen och spanade säl, ingen lycka där heller. Innan det hade vi ätit på MAX, de va goa grejer det.

Kanske nästa horspaning ger bättre lycka.. Haha.. =)

Idag är planen att åka till Grillom, packa som en tok och sen åka hem. Är ledig hela dagen imorrn. Så då passar det sig tycker jag, så får jag helgen i fred. =P haha.. Ha massa annat planerat då ändå så.


VILL HA SOMMAR NUUUUUUUU !!

 Örebro...

Home again.

Japp, då är man hemkommen från Örebro. Lite sliten var man när man kom hem, suttit 5 timmar på tåg. Och sen att man druckit öl tors-lör. Ska lägga upp lite bilder, blev dock inte så många men. Vädret har varit himla skönt iaf, strålande sol varje dag. Och ingen snö har man sett på hela helgen, Örebro är faktiskt en rätt fin stad.

Iaf nu ha jag fått ordning på mitt mellanslag tror jag, lite bättre är det iaf. =P

Örebro

Japp, e ju där man befinner sig. Åkte hit i torsdags, hem på söndag. Duktiga som vi e så sätter vi oss på fel tåg i gävle, tåget vi hamnade på tog 1 timme längre än det vi egentligen skulle åka med. Men men, vi kom ju fram. Och tur i oturen så fick vi skjuts från tåget hem till Robban. Annars hade vi fått släpa all Mys packning och det hade inte varit roligt vill jag lova. Vi satt även och öla på tåget, blir som lite roligare att åka tåg då. Hahah.. Hem får jag dock underhålla mig själv.

Idag har vi tappat bort oss i Örebro lite lätt, först en prommis med Bobbo (hund). Sen har vi varit inne i själva Örebro och snurrat runt. Haha.. Systemet har vi besökt, släpat 2 plattor öl.. Haha, men vi hade snyggaste lösningen. Rullväska, en platta i och en fasttejpad ovanpå. =)
Bilder kommer senare.

Nu har jag och My slängt ihop en lasange som står så snällt i ugnen och tillagas. Blir nog riktigt gott det, hungrig som bara den är jag. Och ont i kroppen, lite lätt ont i armarna. Blir säkert någon öl till oxå. ;-P

Jaha..

Tycker det är så drygt att försöka komma på rubriken. Svårt att komma på nått bra..

Idag har jag färgat håret, denna gång tänkte jag efter iaf. Handduk + tröja.. Haha.. Så nu har jag inte färg över hela kroppen, förutom händerna. Handskarna som följer med är så värdelösa och går bara sönder. Får köpa diskhandskar eller nått man kan ha varje gång istället. Tror det börja bli dax för klippa sig igen. Drygt.. Växer som ogräs.

Finally.

Idag ha jag lämnat in min telefon, blev så less. Skickar sms men dom kommer inte fram, stängde av sig och startade igen. Så hoppas på att den fungerar som den ska när man får tillbaka den. Nu får jag försöka komma överens med min gamla nokia igen, haha.. Får vä se hur det går, hoppas det går fort att laga telefon.

Ha glott på film med Bettan, hunnit se 3 st. Blackout, The Unborn, Babysitter wanted. The Unborn var bäst.

En liten påskbild..

(fotograf: JAG)

Lillsele..

Japp, befinner mig fortfarande hos mormor. Hemfärden är planerad imorrn. Tid vet jag dock inte, ska bli skönt att komma hem till civilisationen igen. =P haha.. De är skönt att vara här, men det finns inte överdrivet med saker att sysselsätta sig med. Smilla den lilla tråkmånsen, hon går ut sen sätter hon sig och väntar på att få komma in på engång. Hon ska väl passa på att springa av sig ordentligt, eller behöver hon nån som håller hon i tassen hela tiden. Ingen risk att den hunden springer bort iaf, hon rör sig ju knappt 2 meter. Annat var det förut, då rymde hon så fort hon fick chansen. Och då gärna till skogs, nu ha hon skogen runt husknuten med ändå så sitter hon bara där som Ferdinand under sin korkek.

Men iaf, saker och ting börja lösa sig. Hittat fodervärd åt Balder =) *wiiiie* En riktigt trevlig människa som ringde mig tidigare, låter som en perfekt lösning. Så avtal ska skrivas och allt ska ordnas. Men det känns bra.

Jag och tråkhunden solar..
 

Lite lättare

Woho! 5-6kg ha man tappat. De känns strålande. =)

Glad påsk eller nått..

Är lite lagomt sliten idag, jag och Tessan var på Olles igår. Sen blev det även efterfest.. Haha..
Somnade väl typ 7 imorse, men det funka det med.. Inte sovit nå mkt alls..Typ 4 timmar, sov ju inte överdrivet mycket igår natt heller. Men men.. Sov kan man göra när man är gammal, eller död eller vad de nu är man säger =P Haha.

Min dator blev ölmarinerad igår, men nu mår den bättre. Förutom a tangenten som dumma sig ibland och att mellanslag är lite trögt.. Haha

Nix pix..

Blev varken solning eller hårfärgning.. Varför vet jag inte, lathet kanske..

Somnade 7 imorse, varför vet jag inte. Hade en konstig dröm, varför vet jag inte. Har två flugor i mitt rum, varför vet jag inte. Känner saker jag inte borde känna, varför vet jag inte. Tänker för mycket, varför vet jag inte. Känner mig inte nöjd med tillvaron, varför vet jag inte. Idag vet jag ingenting, och tänker inte göra nått åt det heller.

Ett inte så effektivt sätt att jaga flugor på är med tändare, flugorna blir väl inte så glada. Men dom dör fan inte heller.. Frågan är ju bara vart dom kommer ifrån, dryg är dom iaf.

Klä på sig och äta nått kanske. Ska träffa Tessan på stan vid 12.

Ibland..

Ibland tar livet vändningar som man absolut inte är inställd på, ibland till det bättre och ibland till det sämre.
Känner även jag, precis som My att jag inte lyckats åstadkommit nått med mitt 21 åriga liv. Men det blir det förhoppningsvis ändring på. Jag känner det på mig.

17 eller 18:e blire Örebro iaf. =) Blir nice de.

Mitt liv, mina val, min huvudvärk !!


Mm.. Hur vare nu igen..

No answer so far.. Nope, men ta väl nån dag till eller så får man inget. Muppjävel..
Ont i magen, jobbig dröm.. Livet är inte så lätt alla gånger. 

Bergochdalbana..  

Funderar på att gå och sola lite, måste underhålla brännan lite. Så man inte bleknar och blir vit igen.. =P Haha..
Vore rätt skönt, är inte direkt så jag ha nå bättre för mig. Ska färga håret sen oxå, tycker inte jag gör nått annat. Dags att klippa sig igen oxå, mitt hår växer som ogräs. Ska nog klippa det lite kortare tror jag, inte mycket men lite grann. Kan vara skönt nu när det faktikt börja bli varmare ute. Vår kan man väl inte kalla det riktigt än, men inte vinter heller. Förvår?? Hahaha..

Ja, vad ska man säga..


Usch..

Fick ont i magen för en liten stund sen. =(

Mmm..

Ha inte orka skrivit på ett tag bara, av lathet och andra orsaker. Livet är som en bergochdalbana ibland, upp och ner. Hit och dit. Men nu börjar det faktiskt lösa sig, med hunden iaf. Och det är väl det jag varit mest nere över. Eller direkt nere har jag inte varit, men tyckt det varit jobbigt. Är ju min lilla gopojke och han vill jag ju ha kvar. Mina bebisar ju.. Så jobbigt att jag inte kan ha båda hos mig, men det bli så fort jag flytta hemifrån. Må lite dåligt över att han inte får det han behöver för tillfället, önskar läget var ett annat. Men förhoppningsvis så löser det sig nu, att han får den träning och stimulans han behöver. Han är ju en underbar hund. Min dyrbare lille prins. Sen ha jag ju min lilla grisprinsessa oxå. =) Mina två små glädjeämnen, och Assebasse förstås. Sötkatten..

 

Men jag och My har stooora planer =)