Shopping

Jag och moderkakan var en sväng på stan, kom hem med 5 påsar. 2 från systemet, 1 från gina, 1 från wear it och 1 från cubus. Tur det är rea =)
Blev en lång typ skjorta från wear it, en tunika/klänning från gina röd med vita prickar och svart underdel, typ pyjamasbyxor med hjärtan från cubus och 2 par trosor.
Hittade en helt underbar klänning på gina som jag blev kär i, den ska nog inhandlas om den passar bra. =)

Lördag

Har vaknat för ca 25 min sen, vill säga 9.30. Somnade i soffan igår efter att Tessan åkt, var trött som en gnu.
Mamma kom hem vid 3 då låg jag så söt och sussade på soffan, på mage med fötterna på armstödet. Hade lite ont i fötterna sen, tror inte den ställningen är att rekomendera.

Ikväll blir det party, sitter och klurar på vad man ska dricka. Nånting gott vill jag ha, kanske att man ska pröva sig på något nytt? Får se vad man hitta på, Minttu och cola kanske =P

Ska fortsätta bearbeta mamma idag, igår gick hon typ med på att Aslan ska få flytta hit =D

Finväder =)

Solen sken så skönt när jag och Smilla gick en sväng runt sjön.

 

 En trött hund innan vi gick =P



(ps. jag ha inte fått mitt jävla intyg idag heller, fuck fuck fuck fuck fuck)

Min tavla



Såhär blev tavlan jag gjorde, ska fixa den andra sen. Va superenkelt =)
Blir man less på den är det ju bara å köpa nytt tyg och byta ut. Man kan ju anpassa lite efter årstid eller humör. Eller väggfärg, hehe..

Jävla skit!

Människan från arbetsförmedlingen ringde idag, hon ha inte skickat intyget. Jag hoppas att hon gjorde det idag annars så ballar jag ur totalt.
Hon frågade om adressen hon skulle skicka det till, hon hade läst mailet idag. Och tydligen typ glömt att jag ringde i tisdags. Trodde ju att allt va ordnat, men nej.

Fucking jävla skit! KÄNNS JU JÄTTEBRA! Hennes fel om jag inte får det i tid och då blir jag återbetalningsskyldig till CSN. Jävla häxa!!!

RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV

Film!

Nu ska jag och Tessan se film.
Vi börjar med :


7 timmar

Så länge ha jag varit vaken nu. Vaknade 3, kan bero på att jag somnade typ vid 19 tiden igår. Var helt sjukt trött, så nu har jag vänt på dygnet åt andra hållet.. Jippie.. Eller nää inte direkt..

Ha lektion 1015-12 men orkar inte, ha ont i skallen.

 I will kill you! Haha

Finally

Nu äntligen hörde människan av sig. Så nu ska jag få ett intyg skickat hit till mamma.. Superbra =) Hoppas jag får det snabbt, ska ju vara inne hos CSN 3/2 och det är nästa tisdag.

Jag och Tessan ha gått en runda runt sidsjön iaf, var ganska jobbigt. Spåret var så dåligt pistat så man gled mest runt i snön, men Smilla var glad. Såg ut som en liten snöboll när vi var klara. Hon är så duktig att åka buss med, hon lägger sig ner och somnar typ en stund. Min lilla bäbis =)

Pooop

Får inte tag på människan på arbetsförmedlingen.. Så dryygt..
Ska ringa en gång till, svara hon inte då då lämna jag ett meddelande och hoppas på att hon ringer upp..

Jag å Tessan ska gå runt Sidsjön, så jag ha inte tid å sitta hemma och vänta hundra år.

 En snöig vovve från igår =)

Väntar

Nu sitter vi på telias parkering och väntar på Jenny. Som precis dök upp, så nu ska vi åka vill ICA Maxi. Jenny ska handla. Jag och Tessan har ätit på max, och jag har köpt koppel och sele till min kära hund.

Jaha

Hoppas det här funkar, använder mobilen. Orkade inte släpa med mig datorn, vilket jag borde ha gjort. Är något fel på uttagen på övervåningen. Nånting med spänningen. Därför går alla datorer sönder. Men nere funkar dom som en ska. Ska börja med packningen om en liten stund, ska bara kliva upp och äta nånting först. Om man hitta nått ätbart vill säga. Smilla ligger och snarkar bredvid mig i sängen, Aslan gjorde oss sällskap förut. Sen gick den lilla skiten. Nu blire frulle!

Tyskland

Vill åka nu! Men resan måste planera först, måndag passar för mig ;)
Och sen vill jag åka på Oktoberfest i septemer/oktober också!! Nån som vill följa med?

Mamma ska köpa Seriöst Roligt åt mig =D

Järvheden

Ligger och slötitta på tv, varit vaken sen kl6 =P Sov halva dagen igår, lyckades även somna igår kväll. Men vaknade kl 6, pigg som en lärka..

Men iaf, såg nu på tv att Thomas Järvheden har kommit ut med en dvd. Seriöst Roligt heter den, VILL HA!! VILL HA!! VILL HA!!

Så nu funderar jag på om jag ska orka pallra mig ner på stan och inhandla den. Skulle behöva gå en sväng på apoteket också.. Verkar aldrig bli av med den här jävla förkylningen.. Så satans less nu, hostar tills jag tappar andan ibland nästan. Börjar även få ont i kroppen av att jag ligger still för mycket, svårt när man inte orkar göra nått annat.. Plus att förkylningen bidrar en del den med, vill bara bli frisk nu =(
Trodde ju att jag va på bättringsvägen, men sen som ett slag i ansiktet så fick jag världens feber och börja hosta värre än ett mobbat får..

Har iaf plöjt igenom första säsongen av True Blood, sett en massa film.. Bolt, Bedtime Stories, Aurore.. Bara för att nämna några.. Såg nån skitfilm igår, totalt värdelös var den.. Minns inte namnet och det är väl lika bra det..

Världens vackraste!

Är enligt mig, Smilla! The love of my life (L)

 Smilla 4 månader

 Smilla 3 år

 Smilla 5 år

Raserna hon är blandning mellan:

 Finsk lapphund
 Gråhund

Aj aj aj

Ha sjukt ont i halsen idag, kan bero på singstar igår =P Trodde jag skulle ha tappat rösten helt, men blev bara lite hes och öm. Det va roligt iaf, men tror vi få ta de nångång när halsen är bättre ;)

Idag bli de en slööödag, suttit i soffan typ hela dagen. Jag och moderkakan var bort på willys och handlade lite gotta.

Sjuka familjen

Verkar inte bättre än så, nu är även moderkakan krasslig. Nog jag som smittat, vem annars =P
Har fortfarande inte sovit, är trots allt natten som jag är mest aktiv på. Är en tvättäkta nattuggla, hatar att kliva upp tidiga morgnar. Hellre vaken till morgonen och sover bort hela dagen, skulle behöva ett passande jobb för en sådan som mig.

Ska försöka och inte somna, behöver nog vända tillbaka dygnet. Kommer nog vara sjukt trött ikväll och cranky..

Mums!

Mitt hår luktar mums, fick shampo av mamma i julklapp. Supernice! Palmolive Granatäpple och jojoba olja, funkar super på mitt hår. De bruka annars kunna bli lite småfettigt dagen efter jag tvättat det. Men ikke, super!

Jag och Bettan har glott på film, vi såg De bortglömda och The Strangers. Den sista var den bättre av dom två, vi var även på Subway och köpte mackor. Mums!! Köpte chips och godis, hade det mys helt enkelt med skräckisarna i dvdn.
Har nästintill tillfriskna helt från förkylningen nu, lite snorig men annars på topp =P

På fredag blir det tjejkväll med girlsen, ansiktmask, fotbad och allt annat som hör till.

Solsemester?!?

Min näsa ser ut som att den varit på solsemester och legat i solen lite för länge. Den flagnar och tappar hud runt näsborrarna, tror det är en påföljd av skithuspapperet. Men nu har jag fått ett storpack näsdukar av mamma + näsdroppar, halstabletter och värktabletter. Så nu ska jag spöa skiten ur den här förkylningen (hoppas jag) Är så less nu, jag har inte tid, ork eller lust att vara sjuk..!

Kommer iaf ut utanför dörren några gånger per dag, hundskrälle måste ju ut. Fast det blir inga promenader, men men. Han får stå ut, fast han är lite jobbig. Överdrivet uppmärksamhetssökande, mer än vanligt. Tror han är uttråkad, så om nån känner för att gå på promenad med hund finns det en att låna här =P

Skinnflådd

Min näsa gör ont, ha fått typ skavsår på näsborrarna efter att jag snytit mig så mkt.. Finns inget mjukt gullig papper här, utan bara elakt strävt jävla skithuspapper. Min näsa lider..

Ha tillbringat hela dagen i sängen, glott på film och sovit lite om vart annat. Jag har inte tid å vara sjuk just nu, och varför ska jag jämt bli jätteddålig när jag väl bli sjuk.

Underbart =(

Jag har gått och blivit tokförkyld, preeeecis vad man vill.. Får äntligen lägenheten för mig själv en hel helg, och vad händer. Jo jag blir sjuk. Blää =(

Pappa ska komma med värktabletter, halstabletter och kanske näsdroppar.  Poop!

Igår va Jenny å Tessan här vi åt och hade det mysigt, dock fick jag paltkoma. Va sjukt mätt efter allt godis och chips och allting.. Va mätt till i morse typ =P

Tvättade min jacka i morse, fläcken gick inte bort. Är fortfarande en mörkare fläck, men men.. Få väl sätta nått där eller nått.. I don't know.. Få tvätta den igen på högre värme eller nått då..

Nu måste jag äta, för nu börjar hungern komma tillbaka. Vet dock inte bara vad.

Puuuuh...

Nu har jag satt ihop min Malm byrå, mitt rum börjar se ut som en ikeakatalog =P Malmsäng, malmbyrå och matchande lackbord. Hehe.. Å mattor från ikea, å ljus å fan å hans moster. But I like =D Köpte även ett stooort täcke och sängkläder, så mysigt. Saknar dock någon att mysa med under täcket =( Sängkläderna kostade endast 99:- hade kollat på dom på ikeas hemsida, och där stod det att dom kosta 249:- så jag blev riktigt nöjd. Köpte även en liten lampa en vit Knubbig, ska köpa en likadan större oxå.

Nu vill jag verkligen flytta till eget!! =D Är fortfarande supertaggad, vill inreda och greja å stöka. I grillom hade jag tappat lusten till de, dels för att ekonomin inte fanns. Men hade många idéer.

Nu har jag en miljon idéer och saker jag vill göra. JAG VILL! JAG VILL! JAG VILL!


Shoppa loss!!

Jag å Tessan har varit och shoppat upp hela IKEA. Till slut kändes det så iaf, gick och plockade ner nått i kassen lite här och var. Jag köpte två svarta runda små mattor till mitt rum, egentligen är det badrumsmattor. Men det struntar jag i =P Köpte tyg och ramar, så det ska skruvas och spännas. Plus julpynt då det kostar lite och ingenting, mamma blev oxå sugen på att köpa. Så imorrn ska jag faktiskt slå till och köpa en malm byrå, känner att jag behöver få undan lite saker. Ligger grejer överallt, egentligen inte. Men det känns så. Ska väl eventuellt in med min bäddsoffa i mitt rum sen oxå, hoppas på tv med. Vet dock inte hur allt ska få plats, men det löser sig (sa kärringen som sket i slasken)

Är så himla sugen på eget boende, vill fixa och greja. Jag är jättetaggad. Har så himla mycket idéer om hur jag skulle vilja ha det. Nästa "löning" ska jag iväg till IKEA igen, ska köpa överkast, prydnadskuddar och ett större täcke. Kommer bli kanon. Alla kuddarna kommer nog inte inhandlas på IKEA.

Måndag

Gå ut på trettondagen var ingen höjdare, sällskapet var bra. Men det var jättelite folk ute, trodde faktiskt det skulle vara lite mer. Mamma hade varit på casinot och det var ganska dött där också. Så nästa år stannar jag nog hemma =P

Blev väckt 10 över 11 idag, A ringde och undra vart lådor och sånt till julgranspynt var. Och jag nyvaken och yr i huvudet kommer väl inte ihåg sånt =P

Mina små minijulstärnor har börjat tappa blad och sånt, det betyder väl att julen är riktigt över nu. I guess..

Adressändring

Fick mina adressändringspapper idag, så då kan man väl säga att jag officielt flyttat från Grillom. Eller? Känns konstigt om jag ska vara ärlig.

Sitter och dricker lite vin, ska snart dra mig mot duschen och börja göra mig iordning inför kvällens bravader. Är ett litet gäng tjejer som ska ut och svira lite inne i staden. Har varit till ICA Ettan och köpt lite jordgubbar och sånt. Så det kan hända att det blir en och annan daquiri. Ska käka lite advocado med hemmagjord skagen sen. Mumma!

Ork

Vad aktiv jag känner mig här på bloggen, iofs så har det väl sina andledningar. Skriver i min privata "dagbok", där skriver jag allting som jag inte vill publicera offentligt. Vilket känns jätteskönt, att få skriva av sig. Även om det bara är för mig, men på så vis får jag ur mig saker. Har inte lust med så mycket just nu bara, pluggandet har blivit lidande det med. Men det får jag ta tag i senare, just nu behöver jag lite tid bara. Andas, känna efter och fundera.
Men det är även bra att hålla sig sysselsatt så att jag inte drunknar i mina egna tankar och funderingar. Jobbigt när det bara snurrar i skallen och man vet inte riktigt vart man tar vägen. Sover dåligt gör jag fortfarande, om inte sämre. Men det är nog bara omständigheterna.

Har tittat på film med Jenny å Tessan ikväll. Skönt att få komma hemifrån och umgås lite med girlsen.

 I love myself. (självförtroendet är de inge fel på iaf)
  Haha

Min högtalare

 Funkar peeerfect!

Lite shopping



En sån har jag köpt, fast en svart. Det är en hårddisk, men man måste inte leta kontakt åt den. Då den tar ström från datorn, köpte en högtalare igår. Så nu är det bara dator som behöver ström =)

Kuuul!!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.746721

Lite bilder

Gårdagen i bilder.

   
   

Nytt år

Då var 2008 över, och det är inte bara året som är över...

Så förhoppningarna på 2009 är stora, nej då. Men 2008 har varit ett konstigt år på sätt och vis. Mycket som har hänt, både bra och dåliga saker. Tråkiga som roliga. Så som sagt, jag hoppas 2009 blir ett bra år. Men det tror jag nog, det är väl ändå vad man gör det till själv. Och detta år ska bli grymt =)