Uppdatering

Åkte till Andreas i torsdags, kom dit. Klappade Aslan och upptäckte att han hade en knöl på högersida på bakdelen. Han var även lite slö. Svullet var det och lite ömt, kollade om det var något sår eller liknande. Men hittade inget, men på fredagen när jag klev så låg han på sängen i rummet brevid. Och då hade det kommit var blandat med blod ur knölen, hade ändå tänkt ringa veterinären och fråga om råd. Men nu blev det mer akut att få komma dit oxå, såbörjade och skulle försöka jaga reda på en veterinär. Lättare sagt än gjort, telefontid mellan 8-9 endast. (i sundsvall kan man ringa vilken tid som helst) Fanns även nummer man kunde ringa om det var akut, vilket jag ansåg att det var. För annars hade vi fått vänta till efter helgen. Men fick inte tag på någon, men eftersom Andreas varit i Kramfors. Så svängde han förbi veterinärstation i Nyland och fick tag på en där.

Så vi fick en tid. Väl där så söver dom katten och sen tömmer såret, när dom nästan är klar så börja jag må illa, kallsvettas och det känns som att jag är påväg att svimma. Det nästan svartnar för ögonen, lyckas hitta en toalett och får i mig lite vatten. Sen sätter jag mig i väntrummet, men känner att jag måste ut därifrån och få luft. När jag väl kommer ut så må jag så illa så jag kräks. Sen efter det så ha jag legat resten av helgen med en huvudvärk från helvetet. Liknande migrän. Klockan 20:00 gick jag och la mig, vet inte när det hände senast =P

Kändes mig rätt okej på lördag, sen åkte vi ner till Handlarn för vi skulle köpa en burk krossade tomater. Men där märkte jag att jag inte alls mådde något vidare, blev alldeles yr och sen när vi kom hem igen var jag tvungen att lägga mig i sängen en stund för att få världen att sluta snurra.

Söndag var vi en sväng på Dollarstore, kände mig inte lika yr då. Men helt kry var man nog inte. Blev hemma från jobbet mån-tis. Så nu känner jag mig mycket piggare, i måndags tog jag, Andreas och Sara en långprommis. Var riktigt skönt att komma ut efter att mest ha suttit inomhus och stilla en hel helg.