Solsken

Igår Eurovision, idag jobb. Cyklat fram och tillbaka, känner mig faktiskt ganska duktig. Gick mkt bättre än första gången, cyklade hela sträckan efter timmervägen vilket jag inte gjorde första gången. =) Sen tog jag en omväg förbi ICA i G-hoodens centrum. Blir till att cykla fram och tillbaka till jobbet i sommar skulle jag tro, spara in några kronor i busspengar. Och benstyrka kommer man få, och lite bättre kondis säkert oxå. Och kanske tappa nått kilo på kuppen.

Ska ta och bege mig ut på en prommis med Smilla sen oxå, hon har suttit inne och ugglat hela dan. Så ut och springa lite i skogen kommer nog uppskattas av damen som behöver sträcka lite på benen.

Imorrn är det oxå jobb på schemat, 1230-2000. Ska till hjälpis med en brukare.

Suttit ute på jobbet en stund har vi hunnit med idag oxå, blev ju solsken så då måste man ju passa på att ta vara på det. Riktigt skönt var det =)

Haha. I brist på annat så sitter jag och l...

100527_205335 (MMS)

Haha. I brist på annat så sitter jag och läser lappen som följer med i tampongförpackningen. Och där står det i texten : "glöm ej att ta ut den sista tampongen när mensen är över" Hur dum tror dom att man är ?


Bloglovin'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Följ min blogg med bloglovin


...

Som flera gånger tidigare har jag suttit och skrivit ett långt inlägg, men sedan bestämt mig för att radera alltihopa. Just på grund av att jag inte vill vara så personlig på bloggen, jag klarar inte av att dela med mig av mina innersta tankar. Även fast jag nog egentligen skulle vilja, men prata känslor och sådant är inget jag är uppväxt med. Och därför något jag har jättesvårt för.

Längtar inte till imorrn..

Ska cykla till jobbet eftersom det inte går några bussar på söndagar den tiden.. Kan ju bli väldigt intressant, haha.. Är ju så otränad man kan bli ungefär, lär väl få hjärtattack och dö halvvägs. =P

Sen efter jobbet blir det till att cykla hem och sen bege sig ut på Alnö, titta på lägenhet och hämta Smillgrisen.
Tanken är att börja cykla till jobbet, så blir till att försöka cykla så mycket som möjligt nu framöver så man får någon slags kondition. Helt kass är den inte, men inte den bästa heller.. Men nu jävlar blir det hårdträning, får se hur länge det håller i sig =P Haha.. =)

Dimma runt sjön idag, nu blir det sova. Jo...

100514_095739 (MMS)

Dimma runt sjön idag, nu blir det sova. Jobb imorgon.