Rolig kväll

Gårdagen var riktigt rolig, trots att det körde ihop sig lite. Fick jobba 3½ timme längre än planerat, men det gör ingenting. Men det blev lite hektiskt sen när jag kom hem bara, färga håret, ut med hundarna, göra sig i ordning... Åt kräftor och räkor tillsammans med mamma och Tina, drack vin och öl. Snackade en massa allmänt strunt och lite seriösare saker. =P

Sen blev det krogen, men först var vi tvugna att åka hem till Tina och hämta hennes leg. Sen blev det Allstar och det var riktigt roligt, öl och massa dans. Efter det blev det efterfest på Kalmarvägen, så det var bara snedda ner för backen så var man hemma. Dock var jag inte hemma förens klockan 6, sov sedan mellan typ 0830/0900-1200 nångång. Härligt =P

Blev tacobuffé på Biteline sen, var smasken kan jag lova =P

Lönedag

Idag ramlar lönen in på kontot, så jag och moderkakan ska ut och handla lite. Mat och annat som behövs. Måste införskaffa ett par kängor, inge roligt att gå i skogen med vanliga skor nu.

I fredags kom Smilla hem, så vi bjöd Andreas på middag för att han var så snäll och skjutsade ner henne. Sen fick han även med sig lite öl som mamma inhandlat på finlandsfärjan. Ingen som är sugen på en kryssning? Tessan ;)

Lördag och söndag så jobbade jag natt, så igår sov jag nästan bort hela dagen. Somnade vid 10 när jag kom hem, sov till ungefär 15. Sen efter att mamma kommit hem, jag ätit lite grann och så. Då somnade jag igen och sov till kl 20. Sen vid 24 tiden sov jag igen och vaknade 11 idag. Haha, snacka om att sova bort sitt liv.

Men har iaf hunnit varit ut på en prommis med jyckarna, och om ca 15 min kommer mamma hem. Ska ta och svida om lite, sitter i mina otroligt fina vinröda mjukisbyxor och min gamla djurvårdströja.


30 oktober

Moneybrother, nån som är på ???? Eller är de bara jag som tycker dom är bra..

Hairspray

Ha spraya luggen så mycket att den inte ens rör sig fast det blåser, den ligger kvar på exakt samma ställe. Haha =) Har börja vänja mig lite mer vid att den är där nu.

Idag har jag varit 1 timme på jobbet, kändes väldigt nödvändigt. Inget nytt som man lärde sig direkt, eller ja säkert nånting man inte hört förut. Men hade iaf en genomgång av basala hygienrutiner. Nu när influensan är på ingång, känner mig dock inte så orolig. Har inte bestämt mig än för om man ska vaccinera sig eller inte, får fundera på det ett tag..

Blir ingen film med Bettan ikväll, hon skulle iväg och träna. Så det får bli nästa vecka.

Kan även tillägga att min cheesecake blev väldigt god, fast inte lika god som starbucks.. =P

Nyklippt

Har kapat ca 20 cm av håret, skaffat snelugg och snebena. Väldigt nöjd, kände att det var dags med en förändring. Men byta hårfärg kommer jag inte att göra, trivs med det svarta =)

Har varit en helt galen helg, TNEs releseparty på Railway Saloon i fredags. Ja, vad ska man säga. Roligt ;) Lördag blev det utgång igen, Irish och Daltons =O Lagomt i gasen... Haha, men lika roligt där.
Vaknade på söndagmorgon, fortfarande berusad. Allting snurrade, igår kväll/natt kom bakfyllan smygandes på en.

Imorrn är det dags att åka till Veterinären med Balder, lite nervös faktiskt. Hoppas att det ger ett bra resultat, idag när jag kom hem var han så stressad så han visste inte vart han skulle ta vägen. Har mina misstankar att det kan vara en löptik i närheten, för han springer med nosen i backen konstant och håller på. Så hoppas grabben får ro nu och att det funkar. Håller tummarna !!

Platsliggning tränar...

0a95202a990010060bdcd6973b5a499f.png

Platsliggning tränar vi just nu. Snart blire ställande som ska nötas. Ska va en trött hund sen :-)


Balder ska bli en DET

På tisdag blir Balder av med manligheten, eller ja den kommer ligga och vila i 6 månader. Ska göra en sk kemisk kastrering. Och ger den ett bra resultat så ryker kulorna efter det, tycker det börjar bli dags nu. Har funderat på det ett tag, och eftersom jag troligtvis aldrig kommer avla på han. Så för hans skull så åker dom nog, han har det jättejobbigt när tikar löper. Så hoppas att det hjälper.

Så på tisdag kl 0920 så ska vi till vet, tar inte lång stund alls. Då det är som ett chip dom sätter i nacken på dom.


Onödigt vetande


Varm choklad

med grädde och minimarshmallows. Mmm supermumsigt. =) Orka man ta sig en skorpa med ost oxå, det vore ju perfekt. Blev så sugen på det så va tvungen att inhandla diverse saker. Även att jag hade fake oboy hemma, så va tvungen att köpa riktig. Bli inte samma sak med fake varianten, inte lika gott. Varm choklad är barnsligt gott iaf, och sen en ostmacka att doppa i. Mums =) Riktigt höst/vintermys.

Tror det blir blomkål och gurka med dipp sen, sugen på det.