Shopping shopping

Andra shoppingrundan på två dagar, igår var det Birsta som avhandlades och idag en sväng på stan. Men har fortfarande inte hittat mina stövlar som jag spanat in. Behöver gummistövlar och har hittat en modell från Tretorn som jag gillar, men hittade dom inte på stadium där dom ska finnas. Så får se om dom kanske går att hitta på internet nånstans istället.

Men iaf det som har inhandlat är följande:
Ny korg till Aslan (Rusta)
Kaffebryggare (Rusta) (vit)
Tröja(Gina Tricot) (grå med rosa/ljusarosa/grå/svarta ränder)
Leggings (Gina Tricot)
Hatt  (Gina Tricot) Där ser ni även tröjan.

Kaffebryggaren är endast för 6 koppar, liten och söt.

Vill även ha en svart oversize kavaj så ska väl ge mig ut på jakt efter en sån någon dag också. =)

Tåg

Nu är tågbiljett bokad och klar även, måste ju ta mig hem från Arlanda också. =)

Flyg

Då va man några hundra fattigare, men en flygbiljett rikare. =P

Mätt

Tacopajen vart supergod, åt tills jag höll på att spricka. Paltkoma x 10 !

Har iaf köpt hundmat, till Ballan. Smilla har kvar så det räcker nån vecka till. Sen var vi och handlade mat. Så nu slipper jag vara hungrig oxå, haha..

Muuuums!!

0-5367f2c748a991107df21d7d9041edf3.png

Muuuums!!


090824

Pajdegen ligger i kylen, köttfärsen är färdig. Blir tacopaj idag, en tacopaj som dom brukar göra på jobbet som är supersmarrig. =)

Måste åka och köpa hundmat idag, till båda hundarna också.

Ha gått bra att jobba i natt iaf, höll mig vaken hela natten. Fast sov lite för länge, ska ju lyckas sova i natt också. Ska ju upp i någorlunda normal tid imorrn.

Aaaaaaj! Snubblade...

0-75daa7cdc56a1be76e045ae9289c41f4.png

Aaaaaaj! Snubblade och ramlade, skrapade låret på sängkanten :-(


Uttråkad

Till tusen, inget att göra. Längtar till imorrn då blire fest, korvfritt ;P Hahaha.. Eller fest och fest, några brudar och sen krogen. Först tacos, mumma!

Åkte nästan på att jobba natt hela helgen, men slapp. Blir dock söndag jag kommer att jobba, i natt kan jag inte. Kan inte lämna bebisarna ensamma hela natten, och imorrn har jag ju andra planer. Börjar 2115 på söndag så behöver ju inte ta det tvärlugnt imorrn.

Typ


Grattis till mig på födelsedagen!



22 år, gammal man börjar bli =)

Svart

Målat tånaglarna med svart nagellack, ett av HMs egna. Moonless night heter det, jättefint. =)

Less

Ja de kan man minst sagt säga, och blogga det går segt det med. Inte ens ett inlägg om dagen har jag lyckas prestera. Får ju inte göra mina 7 läsare besvikna. ;P Haha.. =)

Har precis varit ute med hundarna en sväng, ska strax ner på stan och införskaffa alkohol inför lördag. Kräftskiva =D Och även åka och handla det som behövs, dvs kräftor och dylikt. Smilla höll på att göra mig riktigt förbannad/orolig, gick till vindskyddet för där kan dom få springa lite lös. Så vänder man ryggen till i 2 sekunder, poff borta. Ingen Smilla så långt ögat kan nå, så ropar å ropar. Fortfarande ingen hund, fan fan fan.. Vart är hon, ropar å ropar. Efter typ 7-8 minuter kommer världens gladaste hund. Men den lyckan varade inte länge då Smilla upptäckte att hon inte har världens gladaste matte.

Ont i halsen =/

++= mums!!


Har haft svinigt ont i halsen hela dagen.. Men vet vem som smittat mig ;-P

Balkongblogg

0-215520167da488251360a8e401a32fab.png
Sitter ute på balkongen tillsammans med Smilla, riktigt skönt ute. Är fortfarande lite seg efter nattens arbete. Somnade nästan på bussen påväg hem, så trött var jag. Så kanske tur att man inte kan köra. Fick sällskap av en liten Balder nu oxå.

Kände att de va dags att slänga in en liten bild.


övertrött.nu

Nu vill jag sova, fast den värsta tröttheten har passerat. Nu är jag mer övertrött och torr i ögonen, och hungrig. Sådär konstigt hungrig man bli när man varit vaken för länge, hjälper inte riktigt att äta för man är ändå hungrig. Men strax drar det igång och rullar på fram till 9 tiden. Sen hem och soooooooova =)

Ska ladda kaffebryggaren och dela ut lite mer medicin.

Bara lite mer än 3 timmar kvar nu. Wiiie.

sova.nu

Nu vill jag sova, fy va trött jag är. Men icke, efter klockan 10 nångång kommer jag vara redo att krypa ner under täcket. Är väl hemma runt 10, men då ska jag ut med hundarna en sväng. Och äta nå litet innan jag kan ta och sova. Jobba natt är nog inte riktigt min grej, även om jag är en riktig nattuggla emellanåt. Bara över 5 timmar kvar...

Skaffade kontant mobilt bredband idag från Comviq och än så länge är jag nöjd. Funkar bra, iaf här. Tanken är att kunna använda det hos pappa och eventuellt hos mormor. Men det ska man nog inte hoppas för mycket på, minns när jag hade Comviq som operatör på telefon. Hos mormor var de stendött, noll teckning. Men nu kanske man ha lite iaf, vore ju nice om man kunde använda internet lite där oxå. Men iaf så funkar det här som ett kontantkort, man betalar bara för typ 1 dags surf, 1 vecka eller 1 månad. Vilket passar mig perfekt eftersom de inte kommer användas så himla ofta.

Ska återgå till att försöka hålla mig vaken. Druckit cola, ätit godis och yoghurt. Godis va inte speciellt gott.. Ska sluta köpa godis, för efter typ 5 godisar är jag döless..

De va de de..

Inge mer ledigt för min del, ska jobba i natt. Dom ringde, och hon som skulle jobba va sjuk. Men å andra sidan så tjänar jag ju pengar. Haha, å de svider ju inte. Men ser ändå inte framemot att vara vaken hela natten. Jag som precis fått någorlunda ordning på dygnsrytmen.

Tittade på film igår med Bettan, The last house on the left. Den va bra faktiskt.

Today

Blir till att åka till Sidsjön när mamma kommer hem, jag är för lat för att ta bussen dit. Haha.. Så vovvarna får bada sen, tror jag skippar att bada. Har iaf gjort matlådor och slängt in i frysen samt varit på en liten promenad. Så lite duktig har jag ju varit.

3 lediga dagar.

Ska bli riktigt skönt känner jag, känns som att jag inte gjort annat än å jobba nu ett tag. Haha fast så är det ju inte, men de känns så. Så idag blev jag även hemskickad lite tidigare då vi va klara för kvällen och hon jag jobbade med ansåg att jag lika gärna kunde sluta tidigare och det tackar man ju för. Så kom hem en lite tidigare, mamma fick åka med mig till ica först för jag va sugen på glass. Köpte även lite annat som behövdes.
Muuuuuums !


Jag är sjukt sugen på att åka och bada imorrn med vovvarna, få se om jag orkar pallra mig iväg nånstans.

Slut i huvudet..

Yr i bollen.. Haha.. Sovit som en knäckt kratta, jobbat 10 timmar. För mkt att fundera på skulle jag tro. Ungefär 1 miljon saker känns det som.


Mätt.

Fyyy va mätt jag är. Ätit chips, godis, pizza och druckit cola. Även slagit lite boll, Jenny tyckte hon behövde träna inför imorron. Vi fick till det hyfsat mot slutet. Kanske inga större stjärnor men roligt var det ändå. =)
Vi såg både Järvhedens Seriöst roligt och Glans Worldtour of Skåne. Och svulla, så nu känns magen som om den ska spricka.