Nya påslakan

Varit med pappa, Algot, Saga och farmor på Birsta idag. Började med lunch på IKEA restaurangen och sedan en tripp på IKEA varuhuset. Köpte då dessa sängkläder, eller farmor köpte dom åt mig =P Så nu har jag 4 uppsättningar med sängkläder till min säng =)



Sen var vi in på Birsta City och på Lagerhaus så köpte jag ett Lakrits doftljus (min favorit) och hittade även mått i dom amerikanska måtten Cup =)


Änglagård

Sitter och väntar på att Jenny och Tessan ska komma hit, för ikväll blir det Änglagård för hela slanten. Jenny har inte sett dom =O K-a-t-a-s-t-r-o-f!! Haha nä så illa är det inte, vet inte om jag sett båda heller faktiskt för den delen.

Trean ska vi se när det blir tillfälle för det.


Skitdag !!

Snöar och verkar aldrig som att det vill sluta, är som ett litet fängelse här hemma. Man ser inte ut genom fönstrena för dom är täckt av snö.

Fick inget gjort på förmiddagen för jag orkade inte göra nånting. Åkte sen till jobbet i vanlig ordning.
Var i väg med en och sen när vi kom tillbaka i färdtjänsten så tar vi inte oss upp för backen, så då prövade han backa upp för backen kom längre men inte hela vägen. 60-70m från infarten tar det tvärstopp. Så ca 30 min var vi nog i backen, chauffören ringde till en arbetskompis som hade en fyrhjulsdriven bil som kunde bogseras oss den sista biten. Inte varje dag man får åka färdtjänst dragen av en Dodge RAM 2500 ;)

Blev sen från jobbet för kom fram dit ca 45 min senare än vad som var tänkte egentligen. Sen när jag kommer hem så har min stackars vovve varit dålig i magen och haft ur sig det på min köksmatta. Så nu har jag varken matta i köket eller vardagsrummet då båda är kastade. Vardagsrumsmattan är slängd sedan tidigare. När jag skulle ta och torka på golvet under mattan så lyckas jag på något vänster få in två fingrar under spisen, så ena fingret är uppsliceat och ville aldrig sluta blöda. Såg ut som någon blivit mördad inne på toaletten ett tag då jag upptäckte efter att jag varit ute med Smilla att jag blödit igenom plåstret och att det rann blod längs handen typ.

Haha lyckades även fixa så att porten inte gick att stängas, och det genom att bara komma hem. Fick skotta mig in för att ens få upp porten men sen kom det snö emellan så den gick inte att stängas. Stod och sopa och skotta och hade mig efter att jag å Smilla varit ut. Men icke, så då sket jag i det och gick in.