2009

Snart är det dags för ett nytt år, välkomnar 2010 med öppna armar. Hoppas på en bättre början av detta år.
Förra året börjades på sämsta tänkbara sätt, hjärtesorg. Dock så kändes det som det enda alternativet just då. Men jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv som person, och det har varit väldigt nyttigt och lärorikt.

Har även hunnit vara till Spanien-Fuerteventura, Norge-Oslo och Tyskland-Berlin.
Fått ett jobb, gå som vikarie är bättre än ingenting alls iaf. =)



Det har varit ett rätt händelserikt år, ett bra år. Men bra kan alltid bli bättre. ;P
Så nu siktar jag på ett nytt år, nya erfarenheter och nya möjligheter.

 GOTT NYTT ÅR !!


Nyårsoutfit !

Nu är nyårsoutfiten helt klar, härligt härligt. Ett moment mindre att bry sig om. =)

Julafton bestod som sagt av jobb, jobb och åter jobb. Var lite lagomt mör när man kom hem på kvällen, och då var det dags för julklappsöppning. Fick en massa bra saker, har varit snäll i år ;)
Juldagen var det återigen dags för jobb, men "bara" 7-14. På eftermiddagen/kvällen så kom Andreas, så det blev utgång tillsammans med han och mamma. Sen mötte vi även upp My, Polli Polli (Moa) och Jimmy å nå till som jag inte riktigt har koll på namnen på. =P Träffade rätt många man känner ute, så de va roligt. Kvällen avslutades på MAX, fyllekäk är ett måste =D
Även annandagen blev det en sväng ut, men då med Jessi och Andreas. Sen mötte vi upp pappa och Christian på Svenssons, sen drog vi oss bort till Bishops och efter det Kebab City för att avsluta med lite fyllekäk.

Har jobbat idag, samt sprunigt på Birsta och shoppat lite. Ska även jobba imorrn, sen hem och dö i soffan. =P
Onsdag blir det frissan och sen inhandla "champange" dvs billigt mosserande vin inför nyårsafton som dock kommer bli rätt nykter för mig. Men skåla på tolvslaget måste man ju göra.


Nattjobb

Sitter här på jobbet och filosoferar. Funderar på varför det alltid är dom dagar jag jobbar natt som jag bli trött tidigast, måste ha nånting med att man ställt in sig på att man ska behöva vara vaken hela natten. För annars har jag inge problem med att vara vaken hela natten, iofs är det inge större problem när jag jobbar heller. Bara att jag känner av tröttheten mer då.

Kall om fötterna är jag också, glömde att dra på mig raggsockorna innan jag åkte hemifrån. Får ställa datorn på dom en stund så bli dom nog varm ganska snabbt. ;P

Nä man kanske ska hälla i sig lite blåbärssoppa och sen ta itu med lite som ska göras här på bygget. Så ska jag fortsätta fundelura på lite allt möjligt. Men just nu känns inte livet så upp och ner som det gjort mycket under året som gått. Just nu känns det rätt bra och som att det kan vara påväg åt rätt håll.


En bra känsla.

Har precis avslutat ett samtal som varat över 1,5 timme..
Just nu känns det bra, så vi får se hur framtiden artar sig. Men tänker ingenting säga så har jag ingenting sagt. =P

Ska alldeles strax packa ner mig i sängen och glo lite på film, ska jobba natt imorrn så kan vara bra att försöka hålla sig vaken en stund så bli de inte lika jobbigt imorrn.

Har även inhandlat lite julklappar idag, iaf två. Men har en del kvar. Men har inte riktigt kommit på vad alla ska få än, men det ordna sig nog det med.


Lathunden..

5d0a6985a5e0a965622bace30aef37aa.png


Snart helg..

Veckan började med att jag blev asförkyld, men börjar faktiskt bli bättre nu. Lite hes och halvsnorig bara.

Igår var jag, Tessan, Pontus, Linda och Dennis på Biteline och käkade tacobuffé. Mums !! (=
Blev även mjukglassbuffé till efterrätt, men då var man så mätt så man höll på att spricka. Men gott var det ändå. Vi firade att Tessan tagit C-kortet, så stort grattis !

Idag är det torsdag, och torsdagar innebär tvättdag i det här hushållet. Så det är vad som sysslas med just nu, men jag hoppas att det börja bli klart för jag ska iväg och glo på film.


Usch, fy och blääääää..

Jag har blivit asförkyld, det är jobbigt som ***...

Sen har jag ingen motivation, what so ever. Ibland känns det som att livet är emot en, men det är bara bita ihop och hålla ut. Lite bergochdalbana just nu.