Förhoppningar

Jag hoppas på att kommande år blir bättre än det förra. På några fronter iaf.. Nyårslöfte hoppar jag över, då man ändå aldrig håller dom. Eller ja, vi får se.

Hoppas iaf på att kanske kunna flytta till något eget under 2009, vore väldigt nice. Även att ta körkort, känns som ett måste. Alla andra ha körkort förutom jag =P Så känns de..

Ska snart börja klä på mig och så, sitter i badrock och har målat naglarna en andra gång. Har aldrig nagellack, är inte riktigt min grej. Men det är ju bara nyår engång om året så.

Nyår!!

Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Raka benen osv.. Sen kanske man dricker dagens första, hehe.. Kameran är laddad, likaså jag. Outfiten är klar, klänning, boleromojj, strumpbyxor, väska... Perfekt!

Ny kamera..

Wiiie, köpte mig en kamera idag. Då min lilla kamera är pajj, zoomen funkar inte. Och nyårsafton MÅSTE dokumenteras i bild. Bra med en liten och inte bara stora klumpen hela tiden, en liten billig kamera. Den duger till å ta lite mer "slit och släng" bilder med.

För 10:- kan man ha ganska roligt =P



Jag betala om hon lovade att åka, hahahahaha...

Shopping

Nu ha jag, mamma å sis sprungit runt på birsta och diverse ställen. Hittat två klänningar till nyår, samma modell fast olika färger. En blå och en svart, den svarta känns mer nyår. Så vi får se.

Jag och syster funderar på bio ikväll, typ Yesman eller något. Verklighetsflykt? Är nog det som behövs just nu, min hjärna går på högvarv.


Världens bästa mormor

Ja, min mormor är världens bästa. TACK MORMOR =D

Men iaf, nu har jag fått en ny telefon av pappa å syster. Sängkläder, pengar och lite allt möjligt smått och gott. Blir nog en liten weekend för om vi hittar någon till bra pris.

Sugrörskatten

 Den bästa leksaken man kan ge till Aslan är ett sugrör.

Vi har varit ute och huggit gran idag, den duger. Var väl inte finaste, men men..

Lite fult:
 Den såg ju ut att kunna vara hyfsad, sen när man skaka av den snön så var det två granar som växte tillsammans.

Sovdags snart..

Smilla verkar inte riktigt ha fattat det där med vinterpäls, idag har jag kammat henne för att hon fäller. Och det är inte lite hår heller, Andreas har även borstat hon i veckan. Fast med kammen får man bort mer hår.

 Hårhögen är nästan lika stor som Smilla, och ändå har hon hår kvar. =P
 Ett Smilltryne =P

Aslan är ju lustig han, satt och försökte fånga ostbollar förut med tassen. Först tänkte han köra ner huvudet i skålen, men när han inte fick det så prövade han med tassen istället. Det såg rätt roligt ut, man kan ha mycker roligt åt den katten. För han är så knäpp, fast han är ju väldigt söt. Kattlucka börjar kännas som en mindre briljant idé, för det händer lite nu och då att nån grannkatt snubblar in. Senast idag var det en svart liten sak på besök. Men den försvann ut antagligen lika snabbt som den kom in. Den blev nog lika paff som jag. 


Här händer det inte mkt..

Första dagen på jullovet, känns skönt. Imorrn åker jag till grillom och är där några dagar. Vad som händer på julafton är fortfarande oklart.

Idag har jag inte gjort mycket alls, inte en enda vettig grej. Jag och Balder har nyligen varit ute och lekt i det fina vädret =P Var ut och kastade repbollen lite i snön så han fick leta reda på den, från början fattade han nog inte riktigt vad han skulle göra. Men sen ramlade poletten ner på den långörade saken och han tyckte det var superroligt.

Får se om jag är vaken 6:30 imorrn när Andreas kommer, annars får han väcka mig. Om jag ens hunnit somna vill säga. Ska packa och göra allting iordning så det bara är att snubbla ut i bilen och kanske fortsätta min skönhetssömn där. Kanske borde skriva en checklista som jag kan ha imorrn, lär väl vara lite trött och yr. Så det kan ju vara bra så man får med sig allting.


Minus?

På kontot iaf, idag stod termometern på -0,5. Hoppas det blir kallare och det faller lite snö, vill ju som sagt ha en jul som glittrar. Tänkte ut och leka fotograf i helgen, men hur roligt är det om motiven inte är tilltalande. Vi får väl se som sagt.

Idag har jag och mamma varit ut till jula, bauhaus, claes ohlson, jysk, ica maxi och rusta. Jag har inte direkt köpt nånting, lite småjox bara. Köpte tomtar på jysk för 5:- st.

Crapigt!

Å helt plötsligt så är det plus grader, all den fina snön är förstörd. FÖRSTÖRD!! Det var så mysigt med snön som glittrade så fint, och nu är det bara kajk och halvsmält. Hoppas det blir kallt och snöar igen, för min jul ska fan glittra.

Har kollat på båda säsongerna av Heja Björn nu, den serien är bra knäpp. Men rolig är den.

Motivationen snurrar fortfarande på på lågvarv, härligt värre. Skulle behöva plugga fysik, men jag orkar inte. Skjut mig nån iställe tack.

Partykväll

Å här sitter jag halvnaken och halvfärdig. Måste sätta lite fart på mig nu, så jag blir klar nångång. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, kläder blir det iaf. =P Nä nu jäääävlar..

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Somnade vid 1 inatt, hur underbart är inte det. Iofs så vaknade jag vid 2:30 igen, men somnade ganska snabbt igen. Sen vaknade jag pigg som en lärka vid kl 7 igen, helt otroligt. Hade en lektion idag, men jag orkade inte åka dit för att vara där i mindre än 2 timmar. Så jag la mig igen och sov lite till, mår inte riktigt 100 heller. Ont i skallen och lite halvsnorig.

Ska dammsuga om en stund. Tvättdag idag även.

Hahaha

Snacka om att Eniro är värdelösa, skulle söka efter ICA Ettan i granloholm. Å den sidan hitta de inte alls, sen kollar jag på hitta och då kommer de fram på första försöket. På eniro hur man än skrev så hitta den inte ICA Ettan, men en massa andra ICA dök upp, CRAP!! Men nu vet jag öppettiderna iaf. Tack vare hitta =)

Idag har vi byggt våran bar, ska ladda upp bilder på Linje 2 bloggen sen, men måste håller på att ladda batterierna just nu. Så det får bli senare.

Projekt

Vårat lilla projekt har börjat gå framåt i en rasande fart. Imorrn ska material inhandlas och första avsnittet kommer att spelas in. Och publiceras.

Försökt hitta bandet med Röd Luvan, men hittar det inte. Det vure suveränt att få ut på youtube =D

Imorrn sover modern på hotell Knaust rättare sagt, och jag blir ensam hemma. Vet ju hur bra det gick förra gången, haha. Är ju duktig på att skrämma upp mig själv, ska nog låta bli skräckfilmerna den här gången.

Julklapp?

Nån som behöver en hjärncell i julklapp?


BiteLine och Twilight

Så har min kväll sett ut, ätit pizza på BiteLine och varit på bio och sett Twilight. AND I LOVE IT!! Den var fantastisk, den var verkligen så bra som jag har trott. Vill redan se den igen =)

Igår bakade vi pepparkakor, knäck och rocky road. Samt gjorde en introvideo till Linje2, den ligger uppe på bloggen.  Checka in den på linjetva.blogg.se!!! Rocky Roaden var iaf supergod, måste nog göra mer =P

Nya glasögon

Har fått dålig syn så jag har inhandlat ett par brillor.


Hahaha (like a crazy lady)

Klockan är nu 0510 och jag har inte sovit nånting än. Känns bra, eller inte alls. Jag har tittat på alla avsnitt av How I Met Your Mother. Är inte speciellt trött heller. Känns ännu bättre, eller inte alls. Första lektionen är klockan 0815, kommer jag palla sitta på en föreläsning om matte i 1h 45 min, eeh nää skulle inte tro det.


JAG VILL BARA SOVA!

Whatever

Kände att jag behövde skriva nånting här, men vet inte vad. Finns mkt jag skulle vilja skriva, men det är lite för privat för att skriva i en offentlig blogg. Så jag håller det för mig sjäv och skriver ner det på annat vis. För ibland finns det inget mer berfriande än att få skriva ner tankar och fundering. Känns så skönt att få ut dom, även om det bara är för en själv.

Har tittat på hela säsong 1 av How I Met Your Mother och halva säsong 2. Har resten av säsong 2 och hela säsong 3 kvar att avklara. Tror även jag har två avsnitt från säsong 4.

Brist på motivation

Jag har verkligen tappat motivationen totalt, därför känns allting jättejobbigt just nu. Känner för att göra absolut ingenting, men tyvärr är det inte så verkligheten fungerar. Så det är väl bara att ta sig i kragen och prestera framåt.

Elak mamma..

Var precis ut med hunden i det rolig vädret. Snöar..

När jag kommer gåendes uppför backen kommer det en mamma och hennes dotter. Följde konversation:

Mamman: Men det är din födelesdag, jag har inte tid, jag orkar inte. Jag vill inte, det är du som får ordna själv.

Dottern: (tyst)

Mamman: Jag har jättemycket att göra, har jättemycket i huvudet just nu, du får påminna mig när vi kommer hem om att jag ska ringa, för jag kommer inte ihåg själv.


Kan tillägga att ungen var kanske 5-6 år.