Läskig granne

Usch och fy, jag har nog världens konstigaste/läskigaste granne.

Han kastar sig på hundarna och ska hälsa på dom, Smilla tycker att det är jättejobbigt då hon inte alls är speciellt tjenis på att hälsa på människor hon inte känner på det viset. Hon vill gärna känna av läget innan hon bestämmer sig för att gå fram och hälsa, vilket är omöjligt när någon kastar sig över en. Vilket resulterar i att hon försöker springa för livet, men inte kommer längre än kopplet räcker. Så det bli bara kaos av alltihop, hon blir stressad utav hela situationen och sen har man en hund som går och småskäller och klagar innan hon lugnat ner sig.

Härom veckan stod spånet i porten när jag var på väg ut, en normal människa flyttar på sig när man ser att någon är påväg ut med två hundar. Men inte det här råpuckot, utan han sätter sig på huk mitt i öppningen så man måste tränga sig förbi. Även att han siktar in sig på stackars Smilla som försöker springa förbi, men då följer han efter i sitt försök att hälsa på henne. Jag säger även att hon tycker inte om att hälsa på människor, vilket verkar vara för döva öron jag försöker tala.

Detta har nu resulterat i att jag går inte ut om jag hör att han är på väg ut eller in, eller att jag stannar i trappen och väntar. Nyss när jag var påväg ut med hundar och soppåse så hör jag att han går ut, så jag stannar och väntar bara för att slippa hela proceduren. Väntar även om det är någon annan som är påväg ut eller in, mest bara för att det är trång i trappen och jag vet inte om alla uppskattar att träffa på två hundar. Och även att Smilla blir osäker och skäller på folk man passerar i trappen.
Men iaf så hör han att jag är i trappen, så han stannar längst ner och jag står kvar våningen över. Sen säger han att jag kan gå, men jag står kvar för jag har ingen lust att gå för att få hundarna överrumplade. Sen säger han att han inte bits. Till slut mumlar han någonting och går ut, så jag står kvar en stund innan jag går ut. För jag har verkligen ingen lust att möta honom, speciellt inte då Smilla och även jag själv tycker att han är läskig. Verkar inte vara någon idé att säga något åt honom heller då det inte verkar gå in, har sagt varje gång han hälsat på dom att Smilla inte tycker om att bli hälsad på på det sättet.