Först måltiden avklarad

Har ätit första måltiden i min lägenheten. Blev en pizza, en acapulco. Mycket gott, även Smilla var med på ett hörn och mumsade på lite kanter.

Har börjat måla kökluckorna, blir nog riktigt bra när det är klart. =) Svarta underskåp, ljusgrå överskåp och högskåp. Dom gamla handtagen åker på igen, dock så sätter jag plastgrejen på insidan så man slipper den lilla fulingen. Kommer bli så fint när allting är klart, längtar..

Vill flytta in nångång ju !! =))

Lägenhetsägare

Idag har jag fått nycklarna till min lägenhet. Så snart är man bosatt på Skönsmon igen, så fort renoveringen är klar. Har i stort sett hela lägenheten klar i huvudet, hur jag vill ha den. Att det kommer bli bra när det är klart är jag helt övertygad om. Längtar efter att få börja, men i helgen blir det en tripp till Åsele.

Bad och tältning som nästan blev av.

Igår så styrde vi kosan ut mot Alnö, bad och tältning stod på schemat. Även den nyblivna 5-åringen var med. Men före det så var vi in på City Gross och inhandlade diverse förnödenheter som behövdes för att klara en natt utomhus.

Jenny kom och plockade upp mig strax efter 11, båda förväntasfulla inför dagens äventyr, dock skulle inte Jenny sova i tält på natten för hon hade haft en liten dispyt med sin rygg under natt. Men glada i hågen så åkte vi först och handla, sen styrde vi färdriktningen mot Alnö. Först ett stopp hemma hos min far och hämta tält, sen styrde vi mot Tessan och havet. Med en liten avstickare för att Jenny skulle hämta sin flytväst.

Väl hos Tessan så lastar vi ur alla grejer och hund ur bilen och går ner till bryggan för att bli upphämtade och utskjutsade dit vi skulle vara. Solen sken och humöret var på topp.

Väl ute på stranden vi skulle vara på så dumpar vi grejerna lite här och där, sen byter vi om till badkläder och ligger och glassar oss i solen. Blir även lite badande under dagens gång, korvgrillning och sånt. Balder han badar lite när han känner för det, tror han tyckte det var rätt härligt att få känna den friheten. Fast nå längre sträckor vågar han inte ge sig ut på, han måste hålla sig i en radie på 20-30 meter. Annars kan ju matte försvinna ifrån honom.

Dagen går och vi har det allmänt mysigt, Pontus kommer ut och sluter upp med oss när han slutat jobba. Vi har tidigare under dagen lyckas få upp tältet någorlunda bra. Men när kvällen börjar lida mot sitt slut så ändras planerna, så vi packar ihop tält och allting. Sen åker vi tillbaka till fastlandet och spenderar natten hemma i egen säng istället för tält.

Balder slocknade som ett ljus när han kom hem, och jag hann träffa syrran en stund som var här med sina bestar.

Lyckats bränna mig har jag gjort också, men det var jag inte ensam om.

Happy birthday Gunways Scotch Aberlout !

Idag fyller min yngsta slyngel 5 år, guuu va tiden går snabbt. Känns som att de va igår han var den rangliga lilla kalvvalpen som ylade hela vägen hem från Sundsvall. Idag är han en stor kille, som hunnit bli hela 5 år. Håller tummarna på att man får 5 till. ♥