Berlin

Snaaart, snaart åker vi. Eller ja är ju några timmar kvar. Längtar, ska alldeles strax ta och packa ner det jag ska ha med mig i väskan. Pass och plånbok ligger redo på sängen för nedpackning. Och kameran ska med, håller på att ladda batteriet till den, tar bara den lilla. Orkar inte släpa på den andra. Ska åka och handla lite sen med mamma, måste ha lite proviant till resan till Skavsta. =)

Har fått iväg en mattebok idag, har ju kvar böckerna från basåret. Tobbe ska läsa några kurser, så han va och hämta matteboken för ca 30 min sen. Va väl typ 1 år sen man träffa han senast. Blev lite surr i hallen.


Nytt halsband

Ha beställt ett brunt Hurttahalsband till Balder + ett nytt läderkoppel. Då jag aldrig verkar få tillbaka hans *morr* Iofs gör de inget om jag skulle råka ha två stycken bruna heller, Smilla är det dags att skaffa ett nytt åt också. Ett normal långt, hennes två är lagade. Det ena är rätt smalt för det är hennes puppyläderkoppel och kort då damen tyckte om att tugga på saker när hon var pupp. Det andra är det Balder som gnagt av. Men det får bli längre fram hon får ett. Hon ha nyligen fått ett nytt Björkishalsband och innan det ett rosa reflexkoppel. Sen fick hon både sele och flexi förra vintern.

Bortskämda vovvar ♥

Lägenhet, ja tack !

Skulle vilja ha en lägenhet med skaplig hyra. Vill ha något eget, ha bott hemma tillräckligt nu. Över 1 år. Nu vill jag bo för mig själv, vore så sjukt skönt. Behöver få känna på hur det är att klara sig själv ordentligt. Är ju inte helt grön inom det området, men har ju ändå inte riktigt bott ensam på riktigt.

Och sen vill jag även piffa och inreda lite och sånt med min egen stil, blir som lite begränsat i mitt sovrum bara.
Så om ni hittar en lämplig lägenhet till lilla mig, hojta till riktigt hööögt ;)

Kan ju tillägga att Norge var great iaf =)

Ibland så..

Känns det som att livet springer förbi en i 110, har varit mkt fram tills nu. Jobb och en massa sånt, och nu Oslo sen Berlin. Sen väntar det jobb när man kommer hem igen. Men fyy fasen vad det ha vare skönt att varit "ledig" dom här dagarna, har verkligen behövts efter sommaren. Har inte varit ledig många dagar i rad på senaste. Idag ha jag varit med Jessi på agilityträning. Sen köpte vi god pizza och glodde på senaste avsnittet av Greys Anatomy. Igår såg jag nya avsnittet av How I met your mother, sooooom jag har längtat. Äntligen!! =)

Imorrn ska vi ut på en liten rundtur i Oslo, så imorrn ska jag fota en massa. Har inte tagit en bild hittills.
Men ha haft kameran med mig hela tiden, haha.. Smart jag. =)

Dinner and a movie

Jag och Jessi var på Fridays och käkade, mums =) Jag åt en Cheesy Bacon Cheeseburger och till efterrätt en Chocolate Malt Cake. Var så mätt så jag höll på att spricka. Men ändå fick jag i mig popcorn på bion. Var och såg Flickan som lekte med elden. Såg Män som hatar kvinnor förut idag. Måste säga att jag tyckte nog att första var bäst, men vill nu sen den tredje så man får någon klarthet i det hela. =)

Blödde näsblod idag, det bara forsa. Det riktigt rann ur näsan, uscha. Jag som aldrig blöder näsblod på det viset. Var lite lätt lagomt äckligt. (Intresseklubben antecknar) =P

Blev iaf glatt överraskad när jag kollade saldot på konto, ha fått mer i lön än vad jag fått på hela sommaren. Och det surar man ju inte över direkt. Inte jättemkt mer, men tillräckligt för att jag ska bli glad iaf ;)

Bye bye Sverige

Imorrn blir det norge ca 5 dagar framöver som jag kommer befinna mig i. =) Äntligen lite semester från allt jobb, tycker jag inte hinner göra nått annat. =P

Svängde ihop en tacopaj innan jobbet idag iaf, så det blev min middag. Dock fick jag inte äta den nygräddad utan uppvärmd i personalrummet, men den var minst lika god ändå.

Dags att packa väskan, skrivit ut "resedokumentet" det som senare kommer bli en flygbiljett hem från grannlandet. Men det är en senare historia ;)

Mumsigt

Har gjort köttfärspiroger och supersmarriga ostlängder. Hittade receptet på dom igår och var tvungen att pröva för att dom verkade så goda, och det kan jag lova att dom var. Supergoda =) Och jätteenkla att göra.

http://www.nadjaskitchen.se/?p=1882 Smaaaaaaaskens !!

Piroger

Tror jag ska ta och göra piroger imorrn, blir så sjukt goda när man gör dom själv. Speciellt med köttfärs, lök och färska champinjoner. Fast göra eget pitabröd och fylla när dom är nygräddade är smaskens det med. =)

Nån som är sugen på pitaparty? Hehe

Travels

Oslo 22-27/9, Berlin 30/9-1/10.Japp, nu blire ut och flänga. Ska bli riktigt roligt =) Få se någonting annat än Sverige, Sverige, Sverige.

Haha, såg dom där svenska Hollywoodfruarna förut. Ett ord: PINSAMT!

Shoppingresultatet

     

Yesh

Var så sjukt trött igår, så vid 21 tiden så slocknade jag som ett ljus i soffan. Sen sov jag till kl 8 imorse, så kände mig pigg och utvilad när det var dags för jobbet.

Shoppade en hel massa igår, 4 tröjor och 2 par skor.

En till sån där tröja som jag köpt på gina, fast denna gång en svart med gråa ränder. Och ett svart "partylinne" med paljetter vid halsen från vero moda. Plus en tunika/t-shirt även den från vero moda och en tunika/klänning från hör och häpna!!! Kappahl. Samt två par skor från skopunkten. Skitfräna =)

Orka jag så kanske jag lägger upp bild senare. =P

Trööööött

Sov inte många timmar i natt, när jag vridit och vändit på mig fram till kl 1. Då slog jag igång Sthlm live säsong 1 och tittade på en stund innan jag lyckades somna. Skulle upp kl 6 idag, så utvilad är man inte. Men men.. Börjar jobba 930 imorrn, till 2130. 12 timmar alltså, yey. Det som inte svider däremot är när lönen landar på konot.

Ska dammsuga och ska jag och mamma på birsta, för jag är shoppingsugen. =)

Kavaj

Den gråa kavajen är skickad, Ellos skickade den igår. =) Så då borde den dyka upp innan veckan är slut, och det är ju peeeeerfekt. Woooppidoo!

Ska ut med vovvarna en sväng och sen ner på stan och träffa JennyPenny och hämta Winnerbäck biljetterna =D

Dubbel blää

Det enda jag vill just nu är att sova. Har sjukt ont i huvudet och mår även lite illa. Misstänkte lite feber förut, men det känns inte som så nu. Och det är skönt det då iaf. =)

Man ska vara glad för det lilla, haha..

Försöker fördriva tiden med diverse onlinespel, spelade nyligen något McDonalds spel. Man skulle föda upp kor, odla mat, slakta, steka, stå i kassa osv. Man skulle alltså sköta the hole thing. Haha, ett sånt där skitspel man fastna med tills man inser att det är totalt värdelöst. Dock väldigt bra tidsfördriv.

Mamma kommer och hämtar mig imorrn när jag slutar, och det är jag väldigt tacksam över. För då är jag hemma mkt tidigare än om jag skulle åkt buss. Kanske man har somnat kl 10 istället för halv 11-11. =D
Men ska försöka att inte sova allt för länge.

Jobba jobba jobba

Ska jobba 18 timmar i sträck, känns inte så överdrivet lockande om jag ska vara ärlig. Men det ger ju bra med pengar så klaga ska man ju inte göra.

Iaf så är hundvakt till båda hundarna fixat inför Oslo resan så det känns bra. =)

OMG!!

Haha, hittade en massa dikter jag skrivit när jag var typ 14-15-16. Mest en massa dravel om olycklig kärlek. Kändes som att världens skulle gå under bara för att den man inte tyckte om gillade en tillbaka. Man trodde att man hittat mannen i sitt liv, den stora kärleken. Så här i efterhand kan man ju dra slutsatsen att det hade man inte alls, och att det inte alls var riktigt kärlek nu när man har något att jämföra med. Har man upplevt riktigt kärlek engång så vet man att dom där tonårsförälskelserna var ingenting i jämförelse. En droppe i havet så att säga, tänk om någon kunde ha sagt det till en då. Kanske man skulle sluppit vara så pinsam, haha.. =)

Det sitter en tjej i hörnet och gråter
Hon gråter för att hon aldrig kommer få se honom åter
Honom hon älskar så
Han som hon inte kunde låta gå
Men hon blev hans död
Kniven i handen har sakta färgats röd
Med ett hugg hon tog hans liv
Nu funderar hon på att ta sitt eget med samma kniv

Fan för att han tittar och ler
Vad är det som jag inte ser
Vad döljer sig i hans tankar
Mitt hjärta det bara bankar
Kan han inte se hur jag lider
Ovetandes
Mitt hjärta det svider
Hela min värld den rasar
Det är detta jag fasar
Varför känner jag mig såhär
Hur kunde jag bli så kär

Jag har sett stjärnor falla
Jag har hört dig mitt namn kalla
Hörde dig stå och ropa häromnatten
Det ekade över stilla vatten
Såg dig där på stranden stå
Hoppades att du aldrig skulle gå
Jag chansade och ropade hej
Du vände dig om och såg rätt på mig
Dina ögon var så vackra i månens ljus
Jag slog undan blicken och såg på min blus
Kände hur mitt ansikte blev rött
Hade kunnat lagt mig ner och dött
Men du tog din hand i min
Och viskade: I natt är jag din

Kan inte direkt påstå att jag var någon vidare poet. Haha men duktig på att rimma iaf.


Yey

Har ganska mkt jobb framöver, dock är det väldigt korta pass. Men bättre än ingenting. Några tusenlappar ska man nog lyckas skrapa ihop. Så man slipper vara totalt pank i november. Så det känns bra, kommer jobba imorrn. Nästa vecka, och ganska mkt veckan därpå. Sen åker jag ju till Oslo.

Njaa..

Får väl se hur bra det gick att vända på dygnet, somnade iaf runt kl 22 igår. Vaknade kl 4, men tyckte de va liiiite för tidigt för att kliva upp. Haha.. Men sen vaknade jag inte förens 11 igen, och det är ju helt sjukt. Så får se ikväll när jag somnar då då.

Ska nog ge mig ut på en långprommis, är ju perfekt väder för det. =)

Nu jävlar.

Nu är jag less på att somna mellan 3-5 varenda natt. Så nu skiter jag i att sova idag, få väl se hur det går. Men måste få ordning på dygnet, kan inte sova till 13 varje dag. Så får se om jag lyckas. Eller om man ska ta och sova nån timme, annars blir man så slut i huvudet. Sen får man piska upp sig själv så man inte fortsätter sova. Känns dock riskfyllt, risken är ju att man sover bort hela dagen istället.  

Nu ska jag hinka kaffe =P