Strul strul strul

Har bytt schemasystem, lönesystem och system på hur man tillsätter vikarie på jobbet. Och det strular, andra långvikarn på jobbet ha inte fått lön. Men det har jag, halelulja för min del. Värre för henne =/ Få hoppas på att dom löser det snabbt.

Har fortfarande inte så mycket att blogga om, då dagarna fortfarande mest består av jobb. Just avslutat ett nattpass, gått 2 nätter nu. Så ska väl duscha och kasta mig i säng och sova en skvätt. Sen väntar jobb i helgen, 16-2130 lör och 9-20 sön. Ska även jobba nästa helg, påskhelgen och inte grinar jag för det. Storhelgsob. =)

System error

Min hjärna har varit ur funktion ett tag känns det som =P haha.. Nja kanske inte..
Nån storbloggare kommer man aldrig bli med den här dåliga uppdateringen, men har inte allt för mycket att dela med mig om. Dagarna består mest av jobb och hundpromenader. Kan ju tala om att jag har skaffat mig en stegräknare, som jag är mycket nöjd med =) Fick den förra tisdagen och har lyckats riktigt bra med att gå mina steg varje dag.
Har även handlar lite nya kläder, bla en grå jeans väst som jag är såååå nöjd med =D

Idag så har jag varit i Birsta och lunchat med pappa å Algot på IKEA restaurangen. Handlade även "laptopbrickan" jag funderat på väldigt länge. Blev även en t-shirt från Gina Tricot. =)

Trött.nu.. 4 timmar kvar !!

Längtar till jag slutar och får åka hem och sova. Sista natten för den här gången, jobba natt är inte direkt mina favoritpass men men. Klagar gör jag väl inte direkt heller, men dom flesta föredrar nog att sova på natten istället för att sitta vaken och göra mest ingenting. För det är inte direkt full rulle på natten. Och idag känner jag mig helt strandad, är någon vattenläcka i Bergsåker. Så vattnet går inte att dricka, sanitetsvatten ? Går att duscha, men inte dricka. Så vi hoppas på att dom inte stänger av vattnet förens alla har duschat här. Vore jobbigt annars.

Skönt att vara ledig tills på torsdag kl 14. =) Ska ta de lugnt och sooooova, försöka få ordning på dygnet igen. Hade fått till en normal dygnsrytm, nu när jag varit hos Andreas så har jag somnat innan 2400 dom flesta kvällarna. Och det är bra för att vara mig, bättre de än att vara vaken halva natten och sova bort hela förmiddagen.

Förra helgen så firade vi mamma på fredagen, vilket resulterade i en inte alltför pigg Jennie på lördag. Och på lördag drog vi en sväng på Birsta och sen ut på Alnö och firade Algot som fyllt 1 år.
Hade knappt druckit alkohol sen annandagen, så inte så konstigt att det "lilla" man fick i sig resulterade i huvudvärk. =P

Innan jobbet var jag och Jenny och såg Alice i Underlandet, helt okej. Kanske inte riktigt som man hade tänkt sig att den skulle vara, men den dög iaf. ;P