Sammanfattning

Tänkte göra en liten sammanfattning av helgen.

Torsdag: Åker till Grillom, gör inte så mkt.. Sover

Fredag: Vaknar runt 12, kliver upp.. Sen julpyntade jag, sen när Andreas kom hem runt 17tiden så åkte vi till dollarstore och handlar lite allt möjligt, äter en sylorulle MUMS!! och sen åkte vi hem och tittade på film.

Lördag: Sov länge, sedan klev vi upp åt ägg och bacon frukost, sen åkte vi till sollefteå och handlade lite allt möjligt. Åt tacos till middag, sen åkte vi till sollefteå igen för då var det partydags, drack en hel del var på valvet en sväng, sen åkte vi hem och sov.

Söndag: Legat i soffan, druckit cola och ätit ostbågsar, glott på film. Å nu är jag tillbaka i sundsvall igen.

 Två små tomtar från dollarstore
 Tomteljuslykta från dollar
 Andreas tyckte den va töntig, jag tycker den är söt
 Skulle stå i tv hyllan med tåget men var för hög
 Dom blå kristallgrejerna köpte jag på dollar
 Min fina giraff från åselemarknad (bananskal)

Grillchips

Klockan 1610 åker jag till Grillom.

Även att mamma tyckte att den fula koftan min karaktär ska ha var fin. Hon tyckte den var häftig, att skulle passa till nyår. Jag sa att hon får låna den.. Hahaha..

[email protected] eller www.nogg.se/linje2

Iofs tycker jag att koftan är heelt fantastisk, fantastisk rolig är vad den är.

Ska försöka få mig lite föda och sedan packa inför helgen. Party på lördag ju, så får se vad man tar på sig. Själv klart ska datorn packas med och även kameran. Ska knäppas bilder i helgen =D


Julstjärnor

Har köpt mig två minijulstjärnor. En traditionell röd och en rosa bara för att den var så fin.



Har även köpt högtalare till datorn, då det är så crapigt ljud på bärbara. Har även köpt en till Ribba ram, men en liten för bara ett foto. Julpapper är även inhandlat det med, och en sak till Linje2.

Meeeh

Livet i lägenhet funkar inte.. Få försöka hitta en annan..

Nu så

Nu har jag alla expansions och prylpaket till Sims 2, förutom Fest och Bröllop. Men det får vara så länge.. Ska bli roligt att testa Livet i lägenhet och Trädgårsgrejen. Fixa IKEA igår, då kan man ha malm säng och lackhyllor + lackbord. Så jag kan återskapa mitt sovrum om jag vill. Hehe...

Snö

Det snöar, får lite julkänsla. Det känns lite mysigt med snö.

Kan ju meddela att jag fortfarande inte sett Da Vinci Koden, satt med datorn framför tvn. Och den lockade mer, så jag har hört i hela filmen. Men bara sett små bitar av den. Får göra ett nytt försök utan datorn nångång.

Har installerat alla min Sims 2 spel nu. så nu är de bara att spela! Wiiie!!!

Da Vinci Koden

Dags att man ser den kanske, den går på tv nu. Så de är väl lika bra att titta antar jag..

Har ätit en hel massa, alldeles för mycket egentligen. Kommer att spricka tror jag, äta middag hos farmor är inge bra när man försöker vara nyttig. För hon lagar supergod mat så man äter jättemkt tills man är jättemätt. Bara för att det är jättegott. Tur att jag gått gåbingo idag =P Tog bussen ut till Alnö, jag och mitt sällskap Balder. Jag har fått tjocksockar, ett par blågrå och ett par vita. Farmor som stickat, perfekt. Ska höra med hon om hon vill sticka benvärmare och kanske ett par lååånga sockar. Det vore mysigt =D

Mammas flyg hem är försenat, skulle gått 2000. 2305 går det nu..

De är över nu

Men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nuuuu!

Jag har tagit bort min gamla blogg, det var med en klump i magen och smärta i bröstet. Med blandade känslor tog jag det stora beslutet att nu får det vara slut mellan mig och bloggspace för alltid. Dags att gå vidare och satsa på blogg istället, vi har conectat på ett helt annat plan. Nått som jag och bloggspace aldrig fick uppleva tillsammans, så det blir nog bättre såhär, för båda.


HAHAHAHA! Ja, nu är skiten borta! Whoppidoo!

Gåbingo

Idag anordnade dom gåbingo här i Murklan, så det vara bara att klä på sig och ge sig ut i vinterkylan. Men inte fan vinner jag nånting, men man får fika iaf och en penna. Så helt tomhänt behövde jag inte gå därifrån. Hunden uppskattade promenaden, de gör väl inte jag överdrivet mycket då de blåser och är jävligt kallt.
Andreas åkte hem med 13 idag, skulle på nått möte senare idag, vi slängde i oss kyckling och potatissallad innan han for. Gott =)

Nu ska Balder bo med mig ett tag, så får Andreas ha Fröken Smilla med hennes känsla för snö ett tag.Så får jag ha fisklumpen. Ska eventuellt på middag hos far-modern idag, vet dock inte om jag pallar åka buss till Alnö. Varför kan inte jag ha körkort som allt annat normalt folk, ska jag tala om varför? Därför....

Ja, jag är dryg idag. Därför att jag har en väldans lust med det, den du. Igår kollade vi på nån crapig film som hette Living Hell, sen skulle vi titta på Låt den rätte komma in. Men jag somnade hela tiden, och sen började jag prata om bollar. Bollar bollar bollar hade jag tydligen upprepat några gånger. Hmm, vad drömde jag då? Och vad för slags bolla? =P

Kanske vore det en bra idé att besöka duschen en stund, ska bara dammsuga upp lite hund från golvet först. Badade Balder igår han luktade värre än en kalkonuppfödning, så det var nog på sin plats att Herrn fick sig ett bad och en ordentlig skrubb bakom öronen.

Mums!!


Sitter i sängen och äter lite Ben & Jerrys Cheesecake Brownie! Smaskens!!

Vi har glott på Saw V och Johan Glans Worldtour in Skåne, den senare var den bättre av dom iaf.

Whatever

Jag skulle lätt kunna somna en stund nu, men det ska jag inte göra. För då sover jag absolut ingenting i natt och det är inge bra. Hoppas på att Balder och Andreas kan dyka in genom dörren snart, så man får middag någon gång. Börjar bli lite smått hungrig faktiskt.

Ska nog ta en dusch så man luktar lite bättre än vad man gör just nu, inte för att jag direkt luktar illa men. Håller på att ladda ner lite prylpaket och expansions till sims.

WHATEVER

Mmm..

Nu har man dragit en massa spik, igen. Ätit middag hos farmor..
Ska nog titta på en film och förhoppningsvis somna.


 Laddade ner ett körkortsteoriprogram, tänkte att man kan ju börja lite smått iaf. Håller även på att fixa Bonniers Trafikskola. Dom som är vita har jag klarat, så helt hopplös är man inte.

Imorrn eller på lördag kommer mina pojkar hit =D


Men åååh..

Tråkig jävla fysiklab var det iaf. Skulle pilla på med en massa vikter, mäta Newton å sånt skit.

Å nu äter jag Nöt-Créme. Gott!!!


Trött är jag oxå,sovit ca 2-3 timmar.. Braa,eh nää.. Å inte kan man slappa ikväll heller, ska ju ut på Alnö. Middag hos farmodern och sedan hjälpa till i tha house.

Nu blire film och nöt-crémen ;)

Ny design

Bakgrunden knåpade jag ihop alldeles jävla själv =P Har suttit och tittat på Bonde söker fru, nu ska jag se Leilas Jul. Jag ääääälskar matlagningsprogram =D

Imorrn har vi fysiklab, sen föreläsning i fysik. En riktig fysikdag, jippie..... Ska även ut på alnö sen, middag hos farmor och sedan styr vi kosan till papis hus. Lovad att jag skulle hjälpa till..

Köpte en hel grillad kyckling idag till middag, de är såå gott. Så imorrn blir det kyckling sallad till lunch. Mumma!

Jag är jättesugen på att åka iväg på en weekend har inte så stor betydelse vart egentligen, få se nånting förutom Sundsvall. Har suttit och slötittat runt lite, finns ganska många ställen man kan åka till som inte kostar mycket alls. Man kan t.ex åka till England för runt 500:- Det är ju helt perfekt! London skulle jag vilja se.


Ont i magen

Har ätit glass med hemmagjord kolasås, gott. Men nu har jag jätteont i magen, och det är ju mindre roligt.
Orkade inte pallra mig bort på ica och köpa mjölk, mamma sa att hon skulle göra det påvägen hem från vattengympan. Få gå och köpa cremé fraiche imorrn istället, den är snart slut. Jag är sugen på apelsin, var ju år och dar sedan man åt nån. Åt en rutten liten clementin igår..

Whatever

Idag har jag, Smilla och kameran varit på en prommis i skogen. Synd bara att hunden inte kan stå stilla länge nog för att man ska få till dom där jättefina korten man ser framför sig. Nä hon står kvar så länge att man lyckas hala fram kameran, men precis i ögonblicket man ska knäppa så är hon nöjd med vad hon nu håller på med och går vidare.

Några kort blev det, men inte nå jättebra. Hade precis börjat skymma, men det ser mkt mörkare ut på bilderna än vad det egentligen var. Suuuck, glömde ändra inställningen för slutartiden..
 Miffot fick upp vädringen på nånting..  Självklart måste jag fota mig själv..

Nu ha vi precis ätit middag, stekt vitkål och kassler. De är mat iaf, vet inte om man kan säga så mkt mer om det... Ska läsa lite fysik sen ska jag eventuellt pallra mig bort på ica och köpa mjölk.

Möte

Nu har vi haft ett litet produktionsmöte vi i Linje2. Vi har kommit ganska långt i vårat projekt nu, planeran är att komma igång med inspelningarna i december nångång. Nästa vecka kommer nog huvudkaraktärerna att presenteras, med bilder och en lite presentation av dom på hemsidan även skulle jag gissa på.

Kläder och lite diverse accesoarer skall inhandlas.

 Fjortisbild?

Modeblogg?

Idag tänkte jag vara lite modeblogg och bjuda på en dagens outfit, mest bara för att den är såå moderiktig och inne.



Tröja: Fruit of the loom, med eget tryck
Byxor: Cubus
Tåstrumpor: nån marknad

Känner mig sååå seriös idag..

Whatever

Det funkade inte med den grejen, fick ingen bild mellan tvn och datorn. Måste köra med composite. Men jag ska köpa mig en tv å ha inne på mitt rum, och då ska jag se till så man kan koppla direkt med s-video sladden och inget tjafs hit å dit. Blir nog bra nångång..

I natt fick man inte heller sova, även fast jag sov till 12 så är jag helt slut.

Dags för middag snart tror jag, börja kurra i magen.

Slöis

Ha slöat idag, iofs va jag och mami till Birsta en sväng. Va å kolla lite å handla lite granna.
Annars har dagen tillbringats största dels i soffan. Skönt å få vila igen sig lite.

Prata med lite roliga människor på msn å bara mysai soffan är ganska skönt en lördagskväll. Kollat på diverse program som tvn har att erbjuda. Får väl se när man får sova i natt då, om de blir 4 som vanligt eller tidigare.. *suuck*

Trööött

Är djävulskt trött, sovit ca 2½ timme inatt. Härligt, eller inte alls..

Kemitentan gick väl sådär, får se när man få hämta dom hur det gick.

Den få duga

Så länge iaf, vill ha en snyggare design. Den här känns som  en 12 årig liten tjejs...

Hmm..

Fundering, tycker inte riktigt headern passa min "godisdesign" ;P

Usch å fy å blä

Nu börjar de verkligen närma sig, Kemitentan. Den hänger över mig som en stor svart moln, är jävligt nervös. Tror inte att det kommer gå så jättebra, ha plugga plugga plugga. Men de känns som om ingenting fastnar, speciellt inte allt med mol, substansmängd och koncentration. Hur man ska räkna ut det, och det är nog en ganska stor del av provet. Så jag hoppas att man kan klara det ändå, får träna på dom sakerna jag faktiskt kan komma ihåg och hoppa över den delen med beräkningar. Eftersom jag inte alls verkar kunna trycka in det i huvudet =/

I helgen ska jag gå plugga fysik, läsa och göra uppgifterna som hör till kapitlen vi gått igenom. Så man hänger med, ska satsa som fan nu, nu har man ju lärt sig nått. Så nu blire ändring på Fröken Larsson..

Ibland så..

Har suttit och läst kemi, men efter en stund blir man trött i huvudet och behöver en paus. Så då fick jag en idé, mina halsband hängde på databordets kant. Så jag ville hänga upp dom bättre, så det inte blir ett skatbo av det hela hela tiden. Så jag letade fram lite spik och skred till verket, nöjd blev jag. Dock skulle jag vilja ha nå snygga krokar eller nånting iställe. Men nu får spiken duga. Hittade även en sak som jag har tänkt köpa, så nu slipper jag de. Mammas tv har ingen ingång för S-Video men nu hittade jag en adapter, så nu kan jag koppla datorn till tvn och kolla på film. Lovely!!

Så fint de blev    ganska nöjd faktiskt    denna sak

Fucking jävla underbart

Klockan är 0330, och jag sover inte. Är inte ens de minsta trött, min dygnsrytm är helt rubbad. Jag måste sova, för jag måste plugga kemi imorrn.
Tror seriöst att jag har något slags sömnproblem, borde kanske kolla upp det eller nått. Måste finnas nått naturläkemedel man kan pröva kanske, för det här funkar inte. Får köpa kamomillte för de ska väl vara lugnande eller nått. Blir ju galen snart, om inte så redan är fallet. Ha sovit skitdåligt senaste veckorna, den här veckan har varit katastrof. Har inte kännt mig ordentligt utvilad på jättelänge.

Har alldeles för mycket att tänka på också...

Nån som vill byta liv med mig en stund så jag får sova???

Duktigt Jennie, duktigt

Ha sovit i över 3 timmar så nu är man inte människa längre. Hoppas mamma får mitt sms, så jag få min avokado, cremé fraiche och bregott. Ska äta en avokado-cremé fraiche macka då. Mumma!!

Nu glor jag på Bonde söker fru, tycker de är så töntigt.

Helt sjukt trött

Ingen bra början på dagen, klev upp 0650, duscha, åt frukost, göra mig i ordning, rasta hunden och sen iväg. Somnade inte före 2... Hade matte, sitter och fattar ingenting gäspar heeela tiden. Ser nog ut som ett skabb idag, trött å jävlig. Blev inte så vi ska skriva exkursionen idag, för hon va inte på matten. Så då åkte jag hem till vovven iställe så slipper hon vara ensam. Hade nog inte pallat skriva den idag heller, känner mig trött å flummig.

           Blötsudden Balder som inte kan låta bli att bada..        Hon är ju så otroligt söt

Somna människa..

Har inte somnat än fast jag borde. Ska ju för tusan upp 0640, jippie.... Ligger och nojjar inför kommande tenta. Plus en hel massa annat.

Sen funkar jag ju så att detso mer klockan blir, desto svårare får jag att somna. Ligger å tänker att somnar jag nu så får jag sova i 5 timmar, sen går de ytterligare en halvtimme å då blir de bara 4½ timme osv. Jättebra.. Funkar verkligen som sömnpiller..Eh nä.. Måste försöka komma på nå bra somnaknep. Kan ju börja med att sluta skriva blogginlägg när jag egentligen borde sova..


Kemiplugg

Ska alldeles strax ta och ta ett ryck med kemin, har ju tenta på fredag. Måste se till att allting sitter som berget. Efter tidigare tentors dåliga resultat, så är man ännu mer manad på att den har ska gå bra. Synd bara att jag ha så dålig koll på hur man räknar mol och sånt, men vi får ju ha formelsamlingen med oss. Iofs så hjälpte den mig inge vidare på mattetenta.

Idag har man varit i skolan i 1h å 45min. Haft fysiklab, var helt okej. Imorrn är de matte 815-10 sen biologitentagenomgång 1315-15. Skojjigt va!!

Få se om man somna i någorlunda tid ikväll, somnade typ 2 i natt. Inte bra!!

Pigg som en mört

Eller inte alls, snarare trött som en get. Har lite ont i huvudet, måste pallra mig bort till Tessan nångång under dagen. Måste hämta mig väska, behöver en del saker i den imorrn.

Men det var en riktigt roligkväll, mkt rom gick det åt.. Hehe.. Blev en hel del daquiris i olika varianter banan, jordgubbar och hallon. Sen blev det nå drinkar på krogen oxå. Så ganska go var man när man kom hem.

Ska ta ett ryck med kemin sen, men just nu så ska jag vila huvudet en stund.

Klättra på väggarna..

Ja, snart så.. Är äckligt uttråkad, vet inte om Idol är min kopp av te en fredagskväll. Inte tillsammans med mamma kanske, snart orkar jag inte sitta still.

Hade varit roligt att göra nått skoj efter en jävligt jobbig vecka. Speciellt nu när biologitentan också gick åt helvete...


Bläääää.. Är ovanligt rastlös, hmm..


Party imorrn, men först Alnö vid 10..




Buuuhuuu...

Var och hämtade biologitentan idag, var underkänd. Fan fan fan, var ju tvärsäker på att det var grönt. Men ikke.. Iofs inte bara jag som va underkänd, va flera andra. Va 6,5 poäng från godkänt, känns lite surt faktiskt.. Men men, de är bara å göra omtenta då..

Köpte kjolen jag hittat på Lindex idag, var tvungen att försöka muntra upp mig lite. Ska även dränka mina sorger i lite alkohol ikväll och imorrn. Blev inte såå himla mkt plugg, är totalt slut i huvudet så jag orkar inte förstå vad jag läser.

Fast dagen har inte bara varit dålig.. Har funnit många glimtar... ;)


Lunch..

Slutade vid 11, hemma innan 11:15.. Ibland har man flyt..Ska käka lunch å rasta Smilla sen ska jag bege mig tillbaka till skolan för en underbar lektion i Fysik :P 13.15 börja jag igen, sluta 15 idag. Känns väl helt okej.. Va vääääldigt ofokuserad den sista halvtimmen på kemilektionen. Hade sån fin utsikt framför mig.. :)

Blir ingen filmtittning ikväll, Bettan mådde inge bra. Så jag ska väl sitta med näsan i kemiboken och insupa orden som står där. Tenta nästa fredag, här är det snabba svängar som gäller..

Ska trycka i mig min lunch nu, den består av oliver, köttfärs, OST, avokado och creme fraiché.. Smakar bra!! ;) Kanske inte ser så aptitligt ut, har rört ihop allting till en enda röra. ;P Kan bjuda på en smaskigare bild..
 Förra veckans middag...

Rent..

Ha bäddad rent i sängen, hur mysigt är inte det då..

Ha varit hos farmor till 21.30, då kom pappa å hämta mig. Dom hade varit i huset och greja på.. Kom kom, kollade på Hells Kitchen. Å nu sitter jag här, ska alldeles strax sova, ska upp tidigt imorrn. Imorrn blir det Idol och antagligen filmtittning med Bettan. Lördag ska jag följa med papi å Anna till deras nya hus och hjälpa till att greja, sen blir det nog utgång på kvällen tillsammans me girlsen. Eller bara lite tjejmys med lite alkohol inblandat.
Känns som att hela helgen kommer vara fullsmetad, söndag blir nog en ordentlig pluggdag. Kemitenta nästa vecka och den ska helst gå bättre än mattetentan...

Nä, nu blire sova..

Whatever..

Har tentagenomgång idag kl 1015, men den skippar jag. Smilla får vara ensam så länge då, skulle få va ensam från 935-1630. Känns inte så snällt, så nu behöver hon "bara" vara ensam från 1230-1630. Jag slutar 1700 idag, och då ska jag bege mig ut till Alnö för att äta middag hos farmor. Sen blir det väl hem och plugga..

Huvve känns förkylt, sådär tungt jobbigt tjockt liksom. Har absolut inte tid att bli sjuk nu.. Det får inte plats i min planering, kemitenta på onsdag. Ska förhoppningsvis gå bättre än mattetentan, ska förbereda mig ordentligt.

Dags å försöka få nå i sig, magen skriiiker efter mat.

Header

Jag har lyckas knåpa ihop en header jag är ganska nöjd med, men har inte orkat ordna till så den ligger uppe än. Tänkte försöka få till nån nice bakgrund, gillar ju den jag ha på gammal bloggen.

Färgade håret igår, va jätteorolig ett tag att det skulle bli svart. Men det blev de inte, de blev mörktmörkt brunt. Är ganska nöjd faktiskt.. Få lägga upp en bild senare ikväll..

Haft kemilab idag, har lämnat in alla labrapporterna vilket känns otroligt skönt. Har varit lite små stressad över att dom legat ofärdiga och skräpat. Nu är det bara exkursionsuppgiften som ska göras klar, sen är det bara att pusta ut och luta sig tillbaka. Eller inte alls... Kemitenta om en vecka, hoppas det går bättre än mattetentan. Den gick pinsamt dåligt...
 Gick inte så bra direkt... 15 va godkänt..

Ny blogg..

Tänkte pröva på blogg.se iställe för bloggspace.se får väl se vad som faller mig bäst i smaken.. Har lite problem med att somna, tur att jag inte börja förens 13:15 imorrn. Tänkte bjuda på en liten bild på morgondagens litteratur...
 Ska jag ha dragandes med mig imorrn...