Det går framåt =)

Väggar och tak i köket är klara, vardagsrummet är på gång. Golv ska läggas i köket i helgen. =)

Beställde tapet till hallen, har kollat på tapeten på internet och gillar den. Så tänkte why not och slog till på den. Så till veckan så får jag hem tapeterna. =)

Tapeten till hallen:


Är sugen på att ha det här golvet i hallen:
(dålig bild)

Sovmorgon !

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, efter att ha börjat 7 flera dagar i rad. Jag som är van att sova till minst 9 har fått kliva upp 0545. Vilket inte gillas. Så det har inte blivit många timmars sömn, igår somnade jag i soffan runt 22 snåret och sen sov jag till 1030 idag. Så nu är jag utvilad och pigg. Ska strax bege mig hemåt mig och fortsätta med tapetrivandet, vilket snart är klart. Så då är det bara målaren och pappa som har sitt kvar i vardags-/sovrummet.

Själv ska jag börja måla köket och stommarna när jag är klar med tapetrivningen. =)
Har även inhandlat golv till köket, detta golv från IKEA blev det.

Här händer det grejer =)

Dom gröna köksluckorna är inte så gröna längre, dom är numera svart och ljusgrå. Ska försöka få med mig kameran någon dag så jag kan ta lite bilder och dela med mig av. Mamma har hjälpt mig att måla, jag har även börjat riva tapet lite smått. Men måste får klart alla luckorna först innan jag kan ge mig på tapetrivningen ordentligt, ligger nämnligen köksluckor fulla vardagsrumsgolvet.

Hunnit varit på bröllop i Boden har man också, åkte iväg direkt efter jobbet i onsdags. Bröllop på torsdagen, bakis/slöardag fredag och hemfärd lördag. Snabbvisit! Hade gärna stannat längre, sisådär några veckor till ;P Jag och Andreas sov i "Grottan", typ som en stuga under jorden. Träffade fyra 7 veckorsvalpar av rasen Svensk Lapphund, så himla söta. En släkting till Finsk Lapphund som Smilla är till hälften.

Ska lägga upp lite bilder nåndag...