Aaaaaj en...

0-51158b2c7d2b7f57a1e931d1477f655d.png

Aaaaaj en bremsjävel bet mig när jag vänta på bussen. :-| Rött å svullet.


Hundfri hela veckan

Är utan hund till på fredag, känns rätt skönt. Och sen jobbar jag ju så dumma tider så dom skulle få va ensamma alldeles på tok för länge. Balder har åkt iväg till dom som hade han på foder ett tag och ska vara där hela veckan. Och Smilla ska till Kramfors och vara hos My till på fredag. Rätt skönt faktiskt, men kommer vara tomt då jag ska vara ensam hemma eftersom mamma åker till mormor. Men men, få väl försöka roa mig på annat vis.

Igår hade jag besök, kollade på film. Hann se två stycken This is England och The Breed. Vid 0520 åkte han hem. De va en mysig kväll/natt/morgon. =)

Ska jobba natt idag så tanken var att vara vaken så länge som möjligt igår, och det gick ju bra. =P Somnade vid 6 tiden tror jag. Hade en irriterande fluga i mitt rum, plus att det säkert va 100 grader i mitt rum.


Sovdags alldeles strax..

Har väl inte allt för mkt att skriva om, då dom senaste dagarna mest bestått av jobb. Och har inte gjort så mkt i övrigt förutom att varit hemma. Var och köpte hundmat i fredags, jobbade natt tors-fre. Sov för länge på dagen på fredag sen när jag kom hem, så hade lite svårt att somna sen på natten.

Ska jobba natt mån-tis, vilket jag inte ser fram emot. Då det är rätt jobbigt faktiskt, va vaken hela natten och sen göra en massa saker på morgonen. Men men.. =P

Dags att sova, jobba imorrn..


Pannkakor..

Jag gillar egentligen inte pannkakor speciellt mycket alls, men emellanåt kan jag bli riktigt sugen på det. Så idag fick jag värsta cravings efter pannkakor med gräddglass och färska jordgubbar, å grädde. Men när mamma va och handla fanns inte nå jordgubbar, så de blev nå töra gamla bär som låg i frysen och tråka.
Men sen till saken, att varje gång jag gjort pannkaka och sedan börjat ätit har jag kommit på att jag inte tycker det är speciellt gott. Så det slutar med att jag äter typ två pannkakor. För man är ju hungrig.
Och jag lär ju göra det igen, eller så tror jag att till slut så ska jag tycka att det är gott. För det gjorde jag när jag var liten.


Onödig info, ooh yes =P

Midsommar

Jobbade som sagt till 15, sen hem in i duschen. Sen kom Jenny å hämtade mig och Ballan.
Blev inte så mkt kort knäppta av mig igår, men några iaf.

 Fick Jenny att tillverka en krans åt mig, hade den på en stund. Men sen börja den glida ner så jag såg typ ingenting, så Balder fick överta den. =)

  

 
Såg den här lilla familjen simmandes runt i Sticksjön på väg hem.

Fjärilen i glaskupan.

Jag och moderkakan såg den nu ikväll, men både enligt mig och henne så var boken mycket bättre. Filmen var helt okej, men föredrar nog att läsa boken igen istället för att se filmen en andra gång. Men nu har man ju iaf sett den då.

Idag har vi även varit och handlat diverse saker inför midsommar, varit ledig hela dagen. Även fått min deligering så nu kan man börja ge medicin också.

Även att min snälla moderkaka ställer sig och bakar brödet på fredag så att vi får nybakat bröd till kvällen. Bröd är ju trots allt godast då det är nybakt. Så det tackar man för =) Och så slipper jag göra det själv, vilket jag egentligen inte har något emot.

Undra vad man ska klä på sig för nått på midsommar då, beror ju lite på vädret iofs. Men vi hoppas på solsken och värme, men det kan man väl kanske bara drömma om. Får hoppas att vi slipper regn iaf. Blir väl två midsommarfiranden för min del, dels lite på jobbet tillsammans med brukarna och på kvällen tillsammans med kompisarna. =)

Lunch!

0-5f71ed812fae43906da3025d906809c8.png

Lunch!


Så kan de gå.

Idag känns det faktiskt bättre än det gjorde igår, då jag bestämt mig för att helt enkelt strunta i det hela. Bra tack hej, nu vet jag. Fint, kanske kan få mitt avslut på det hela ändå. Koncentrera mig på annat ;)

Ska strax äta lite lunch, sen åka och jobba. Börjar 15, slutar 20. Så de är ett kort pass, har korta pass alla dom jag jobbar i veckan och det känns rätt skönt.

Va ska man säga ?

Efter 3 månader har man fått veta andledningen till varför det blev som det blev. Trodde inte jag skulle bry mig, men uppenbarligen så gör jag det. Och det känns skit om jag ska vara ärlig, efter att ha gått flera veckor och analyserat och tänkt: tänk om.. Jag vill inte bry mig, men ändå gör jag det. Trodde jag kommit över dig helt och hållet, därför borde jag inte må som jag gör just nu.
Din förklaring gör mer skada än nytta, då jag måste börja om. På sätt och vis hade det kunnat vara ett slags avslut, men det fick mig bara att fundera ännu mer.

Men på sätt och vis kan jag ändå förstå dig, du ville väl på något sätt göra mig en tjänst genom att inte dra in mig i det. Men jag hade föredragit att få veta då, kunnat tagit ställning till om det var någonting jag velat hamna mitt upp i. Eller om jag hade velat ge fan i det hela. Men samtidigt så förstörde du nånting, nånting som kunde ha varit bra.

Jag vill hata dig, men jag kan inte. Jag kan inte..

Pigg? Nja,...

41e70aa37f122473c2797a4af4351302.png

Pigg? Nja, hade gärna sovit ett par timmar till. Varit vaken sen 0530. Och somnade inte alls i tid, men men. Vaken iaf.


Victory !

På ett sätt så känns det iaf som en liten seger, Balder har varit ensam hemma i dag i ca 1timme å 45 min utan problem. Stängde in båda på mitt rum, gick galant. Var tyst när jag gick, och var tyst när mamma kom hem. Så jag är riktigt glad, känns så otroligt bra då det varit lite av ett orosmoment att man inte kunna lämna han. Men nu har pojken blivit duktig och kan vara ensam en stund, så vi få köra på kortare stunder innan man börjar lämna han 4-5 timmar. Så han får känna sig riktigt säker. Hade varit ute på en långprommis innan så han hade fått springa av sig oxå, så dom låg nog mest bara och sov.

Gått bra att jobba idag iaf, tiden rullar på då man har en del att göra när det börjar bli läggdags för dom.
Sov skulle jag behöva göra i tid ikväll, ska upp 0530 ungefär imorrn. Börjar jobba kl 7, men man ska ju ta sig dit också.

Ska snart gå upp på kiosken och köpa mjölk, då den jag köpte igår drack jag upp på engång. Ett kallt glas mjölk mitt i natten är hur gott som helst. Fast lätt att de blir mer än ett glas ;P

Jobba jobba..

Härligt, jobba hela helgen lång.Tur att jag trivs bra på jobbet.

Annars har det väl inte hänt överdrivet mkt, därav den dåliga uppdateringen.

I know you looooooooove it ;P


Blev ju inte riktigt som tänkt..

Åkte ju på att jobba idag, så blev bara en natt i lilla stugan. Men men, har ju hela sommaren på mig. Vore ju trevligare med varmare väder så kan man sitta nere vid vattnet och ha det mysigt. Köpte X-men triologin igår, jag å pappa kollade på första filmen. Men jag somnade, haha. Klockan var kanske runt 17. Snarkade och hade mig, sen vaknade jag till. Men somnade igen och missade slutet, tur man sett den förut då. =P
Tog bara med mig en hund. Balder ska få vara med mig så mkt som möjligt så han blir lite tryggare, tror han är lite orolig att jag ska försvinna nu sen han varit hos fodervärd. Är en trött pojke som ha rullat ihop sig i korgen nu iaf, varit ute och hjälpt mig och pappa mäta huset. Haha.. =P

Tänkte springa en snabbis genom duschen och sen svida om till "arbetskläder". Måste köpa ett par inneskor jag ha på jobbet, blir så varmt med gympadojjor. Skulle haft ett par tofflor, hittade ett par perfekta igår. Men fanns min storlek, eeh nää.. Kunde iofs ha 39 men då satt dom exakt, fanns inte en millimeter över. Så får väl vänta då.

Somnade runt 2 i natt, såg My sassy girl. Rätt bra film faktiskt. Skönt att det inte blir så mörkt ute, annars vet jag inte om jag vågat sova ensam. Men det hade varit som trevligt med lite sällskap ändå, iofs så hade jag ju Balder som sällskap.

Nä duschen kallar, matlådan är klar. Så bara att göra sig i ordning och sedan dra. Mamma skjutsar =P


Nationaldagen !

Wiiie...

Ha varit en sväng på Birsta, tänkte inhandla en bur till Balder men då fanns inte den storleken jag skulle ha. Köpte iaf ett par skor på skopunkten plus en massa andra saker t.ex en fleecepläd..

Ska snart bege mig ut till Alnö, men får nog inget sällskap ikväll då han fortfarande är sjuk. =( Tråkigt tråkigt.. Får väl umgås med pappa då i brist på annat. Haha..

Imorgon blir det jobb mellan 15-2130, undrade först om jag vill jobba natt i natt. Men neeej tack, ha ju inte fått deligeringen än heller. Får det den 17:e.

Sällskapet man...

475ba96de88aa9d87f8a701a2f35e571.png

Sällskapet man har. Vilken fart de är på dom. Haha. Ballan ha vare på långprommis, men de ha inte den andra såskoppen. ♡


Mums !

 Ha ätit chokladdoppade jordgubbar ! Åt så många att nu ha jag ont i magen. Haha, men de va de värt. =P

Först va jag och Bettan på Kebab City och käka, sen på systemet. Sen hem till mig och doppade jordgubbar som vi mumsade på medans vi såg Vi hade i alla fall tur med vädret igen och The Lost.

Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog bara en lugn hemmakväll. Sen på lördag ska jag eventuellt ut till pappa och bo i deras lilla gäststuga, skönt för hundarna att få komma ut på landet lite.

Uttråkad..

Har gått en prommis med hundarna så nu ligger dom utslagna på golvet som två högar. Har även städat min garderob, såg ut som nån sprängt nått där inne. Är bara nere på golvet därinne som jag måste rensa lite. Fy fan va kläder jag har, ändå har jag aldrig något att ta på mig. Nån som känner igen det fenomenet ? =P haha..

Nu har jag igenting att göra, eller jo finns ju alltid saker att göra. Men ingenting jag känner för att sätta igång med.


Så kan det gå och vara..

Balder kan inte vara ensam här heller, det fick vi bevis på idag. Var med Tessan och handlade på City Gross, var borta i ca 40 min. Sen när jag kommer hem hör man nån hålla låda för fulla muggar, skäller och har sig. Så nu är det till och börja om med ensamhetsträningen då.

Nu har jag fått photoshop på datorn igen. Wiiiiiie =)

Två tröttisar...

0-2d216b4724e6f97aae2d444a1b190b2c.png

Två tröttisar :-)


Min penna.

-f60789739cfc83c38b580b515425a0e.png

Min penna. Hihi


Dumma svarta hund

Har fått tillbaka Balder, då han inte riktigt fixa att vara ensam. Så nu måste det tränas på det om han nu inte fixar det här heller. Tycker det är så märkligt, då han inte gjorde de hos den förra förens efter ca 1 månad. Så nånting måste ha hänt då han inte kan vara ensam. Så frågan är ju om han låter när han är ensam här också, eller om han håller tyst. Isåfall är det bara börja om med ensamhetsträningen. Och det känns ju lite sådär. Men men..