Äntligen riktiga vinterskor =D

Slog till och köpte ett par ordentliga kängor idag, dom hade kostat 899:- men så var det halva priset på dom. Som hittat. Svarta skinn med bruna och silvriga detaljer, fodrade med fluff. Skoterkängorna är så klumpiga att gå i. Så nu har jag köpt både vinterjacka och kängor, tur man fick pengar av mormor i julklapp =) Bara nya täckbyxor som ska inhandlas, då mina är rätt dåliga. Varm är dom, men inte så mkt mer. Inga muddar ner till, så ska man pulsa i snön så får man snö till knäna innanför täckisarna typ =P

Balder har varit risig i kistan idag, vi var borta i ca 4 timmar. Var ut precis innan vi åkte med dom, sen när vi kommer hem är det en "liten" vovve som haft bajsfest under tiden. Senare på kvällen så spyr han även, så hoppas han inte fått magsjuka. Men han är pigg i övrigt. Så får se imorgon hur dagsformen är på honom, men förhoppningsvis så är det bara något han stoppat i sig. Expert på att mumsa i sig diverse delikatesser utomhus.

Skulle egentligen till pappa imorrn, men hoppar det. Då magsjuka cirkulerar hemma hos dom. Så nej tack, ligga och krama toaletten några dagar har jag absolut inte tid med. Så får se vad man hitta på istället, blir en lång prommis imorgon iaf. Måste inviga skorna. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback