*glädjerus*

Kan man lugnt säga.

Vi såg Grudge, blev dock inte så rädd som jag brukar kunna bli. Hoppade till nångång, hade varit en lång dag. Upp tidigt och åka med hund till Grillom. Somnade ändå inte förens runt kvart i 2-2, låg i vanlig ordning och pratade en massa. Sen vaknade jag kl 8, som vanligt. Vet inte riktigt vad klockan var när vi faktiskt klev upp, men kanske runt 11-12 tiden.
Inte gjort så mkt idag, va på IKEA en sväng. Sen mest bara tagit det lugnt, pratat en massa och myst. Kommer ju inte ses på lite mer än en vecka nu, men det kommer gå bra. =) Fått reda på saker jag funderat lite på.. Känns bra !

Klockan 00.20 påbörjas våran resa mot soliga Spanien ! Då går bussen härifrån ner till Arlanda, sen går flyget till Fuerteventura 09.05 beräknas landa 14.00 lokal tid. Ska bli så himla spännande, resfebern slår nog till när som helst. Eller det har den nog redan gjort. Ska ta och duscha, sen packa handbagaget.
Hemresan påbörjas måndag den 16 kl 15.00 landar på Arlanda kl 21.45. Sen går tåget hem kl 06.48, är i Sundsvall kl 09.49 på tisdag den 17.

Får se om vi hittar åt nån dator där nere så man kanske kan blogga, eller om man är upptagen med annat. Som t.ex sol och bad !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback